TA KUĆA JE UKLETA, SVI STANARI SU UMIRALI: Komšije o stanu u kojem su otac i sin UBILI KUMA

Autor: Republika, T.KOVAČEVIĆ

Hronika

03.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije misle da je stan u kojem se desilo ubistvo ukleto

TA KUĆA JE UKLETA, SVI STANARI SU UMIRALI: Komšije o stanu u kojem su otac i sin UBILI KUMA

Foto: Facebook

Posle svirepog ubistva u Nišu, kada su otac i sin G.M. (62) i M.M. (41) ubili kuma A.D. (41) isplivala je jeziva priča o kući broj 38 u naselju Ćele Kula.

- Mi smo starosedoci ovde. Znamo se svi godinama. U suterenu te kuće, godinama je živela jedna baka. Pili smo kafu gotovo svakog dana, ali je ona je iznenada umrla. Ni dan-danas mi nije jasno od čega je umrla - počinje priču komšinica, koja šokirano gleda u jednospratnu zgradu s druge strane ulice u kojoj se pre dve noći desilo ubistvo.

Nakon smrti starice, vlasnici kuće tražili su nove stanare.

- Niko se baš nije otimao da dođe i živi u stanu u kojem je žena umrla. Mislim da je i pre bake u toj i u tom stanu bio još jedan smrtni slučaj. Zaboravila sam detalje, ali sam sigurna da je baš ta kuća bila zavijena u crno i pre naše bake - u dahu govori komšinica.

U stan su se, kaže, pre tri godine uselili Romi G.M. i A.D. 

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Zgrada u kojoj se desilo ubistvo

- Bili su skromni, mirni. Nikada nikakav problem nismo imali s njima. Tu smo preko puta njih, ništa nije govorilo da će se sukobiti i proliti krv - govori komšinica. 

Međutim, ima i komšija koji tvrde su su svedočili žestokim kumovskim svađama.

- Znao sam ih iz viđenja. Jedan je bio izuzetno krupan. Video sam da su se nekoliko putra žestoko svađali na ulici. Gotovo uvek kada sam ih sreo bili su pijani.

Inače, u dvorištu kuće pronađene su prazne flaše alkohola, što govori da je možda upravo pijanstvo razlog za krvavi obračun koji se desio u sredu kasno uveče.      

Obračun kumova, koji je potresao žitelje Ulice Nikole Kopernika, glavna je tema među komšijama koji preko ograda svojih kuća razmenjuju informacije. Po njihovim pričama G. M. i A.D. su radili na buvljaku.

Foto: ST/N. Mutić

Kumovi živeli u suterenu

U iskazu policiji otac i sin su tvrdili da se A.D. sam ubio. Na telu stradalog pronađene su ubodne rane po grudima, a policija je pored tela pronašla krvavi nož. Tokom uviđaja utvrđeno je da je sa tela ubijenog muškarca i poda suterena u kojem su živeli brisana krv. Zbog sumnje da su ubili A.D. otac i sin su odmah uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading