UTRČALI SMO U ZGRADU, RAZBILI STAKLO! Očevici tragedije pokušali da pomognu: Roditelji nastradale dece imaju opasne opekotine!

Autor:

Hronika

05.03.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i majka su u teškom stanju.

UTRČALI SMO U ZGRADU, RAZBILI STAKLO! Očevici tragedije pokušali da pomognu: Roditelji nastradale dece imaju opasne opekotine!

Foto: ST/N.Mutić

Vatrogasci na terenu

Četvoro dece starosti od šest meseci do pet godina ugušilo se dimom u naselju Jalija u Novom Pazaru, kada je u stanu na prvom spratu zgrade izbio požar oko 7 sati jutros.

Četvoro dece uzrasta od 6 meseci do 5 godina nastradalo je najverovatnije usled gušenja.

Otac nastradale dece je teško povređen, na 45 odsto površine tela ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena. Povređena žena je takođe u teškom stanju - 18 odsto njenog tela je u opekotinama drugog i trećeg stepena.

Hitna pomoć i vatrogasci stigli su u roku od samo nekoliko minuta, ali nažalost, bilo je kasno z amališane. Prema prvim informacijama, oni su na licu mesta umrli.

Dva slučajna prolaznika su primetila požar i, zajedno sa komšijama, krenula u pomoć, ali zbog jake vatre nisu mogli da priđu dovoljno blizu.

Video sam požar, otvorio sam vrata i video dva momka kako trče gore. Vatra je bila u hodniku. Razbili smo staklo da uzmemo aparat za gašenje i otišli gore. Vatrogasna, Hitna pomoć i policija su došli brzo - rekao je jedan od očevidaca požara za A1-net.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading