PREMINUO TOKOM DOSTAVE: Horor u Beogradu

Autor:

Hronika

01.03.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dostave u Višnjičkoj banji preminuo radnik kurirske službe.

PREMINUO TOKOM DOSTAVE: Horor u Beogradu

Foto: pexels.com

U Beogradu danas se dogodila tragedija kada je dostavljač hrane preminuo tokom dostave.

Muškarac je preminuo tokom dostave u Višnjičkoj banji, saznaje "Blic".

Republika je upravo na ovo upozoravala u jednom od tekstova, prenoseći iskustva nezadovoljnih korisnika kurirskih službi "Volt" i "Glovo", koji su glavna noćna mora svih učesnika u saobraćaja, počevši od pešaka, koje najviše ugrožavaju, pa do vozača.

Neprilagođena brzina, bahatost i drskost, prelazak preko pune linije, prolazak na crveno svetlo, sumanuta vožnja trotoarom samo su deo onoga što rade momci i devojke na biciklima ili skuterima.

Našoj redakciji samo u poslednjih desetak dana javio se veći broj čitalaca s najozbiljnijim mogućim primedbama na račun bahatih dostavljača. 

Upravo je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja objasnio da je jedan od ključnih problema to što dostavljači, naročito oni na biciklima, smatraju da za njih saobraćajna pravila ne važe.

Oni žure da dostave što više u određenom vremenskom periodu, tačnije žure da zarade što više novca. Izuzetno cenim ljude koji se bave tim poslom jer su u pitanju vredni momci i devojke. Ali ovde imamo ozbiljan problem. Dok zarađuju za sebe, ugrožavaju druge u saobraćaju - naglašava Okanović.

On je podsetio i na nedavnu saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula:

- Od svedoka na licu mesta se čulo da je momak koji je poginuo izbegavao biciklistu jedne kurirske službe koji se nakon nesreće udaljio. Krajnje je vreme da se neko ozbiljno posveti rešavanju ovog problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Danijel

01.03.2023 16:01

Jadni ljudi