ŽENA DO DETALJA OPISALA KRVOLOČNI NAPAD ZVERI U BORU: Oborili su me na zemlju, krenuli da kidišu i UJEDAJU po glavi! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.02.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo tako što je Tamara čula lavež pasa koje su vlasnici pustili sa povoca.

ŽENA DO DETALJA OPISALA KRVOLOČNI NAPAD ZVERI U BORU: Oborili su me na zemlju, krenuli da kidišu i UJEDAJU po glavi! (FOTO)

Foto: Facebook/Tamara Novaković

Tamaru Novaković iz Bora, ženu koja inače brine o napuštenim životinjama, dva staforda u pratnji svojih vlasnika napala su sinoć. Psi su ženu izujedali po licu i praktično razvlačili po zemlji.

Sve je počelo tako što je Tamara čula lavež pasa koje su vlasnici pustili sa povoca, htela je da upozori da ovde ima puno dece i drugih pasa, izašla je na ulicu, nakon čega su je psi krvoločno napali. Nesrećna žena je tom prilikom zadobila povrede glave, u potpunom je šoku, intervenisala je policija, a ona je zbrinuta u bolnici.

- Večeras oko 18 sati, čula sam lavež mojih pasa u dvorištu. Moj suprug je bio napolju, upitala sam ga zašto naši psi toliko laju, na šta sam od njega dobila odgovor da su neki ljudi na stadionu preko puta kuće pustili staforde ili pitbulove sa povodca i da su se naši zato uznemirili - napisala je ona juče na svom Fesjbuk nalogu.

Republika

Foto: Facebook/Tamara Novaković

Tamara Novaković koju su izujedali Stafordi u boru

Kako dalje piše, znajući da otprilike u to vreme deca iz komšiluka kreću svojim kućama, jer kada je lepo vreme dan provedu ovde kod baka i deka, znajući i da komšije šetaju svoje pse u to vreme, kao i da tada sva omladona iz komšiluka ide na isti taj stadion, krenula je da vlasnike zamoli da vežu svoje pse kako ne bi došlo do nekog incidenta.

Tamara Novaković je inače veliki ljubitelj pasa, osim što ima svoje, ona radi i kao volonter Društva za zaštitu životinja.

"Oborili me na zemlju, krenuli da kidišu i ujedaju me po glavi"

Novaković dodaje da nije uspela ni reč da kaže, a psi su je već napali, oborili na zemlju i krenuli da je ujedaju.

- Ni reč nisam izustila, psi su već krenuli na mene, oborili me na zemlju i krenuli da kidišu i ujedaju me po glavi na kojoj imam ujedne rane, od kojih su dve morale da se ušiju. Jedna na temenu i druga na arkadi. Druge rane su ostale otvorene jer se ujedne rane inače ne ušivaju osim ako nisu velike - napisala je ona sinoć na svom Fejsubuk nalogu gde je objavila i fotografije svog izujedanog lica, oblivenog krvlju.

Na svu sreću, kako kaže, njena majka je izašla iz kuće i čula povike upomoć, te je dotrčala zajedno sa suprugom.

- Vlasnici su končano uspeli nekako da savladaju pse i otrgnu ih od mene, kako mi je posle mama rekla, jer se tog dela i ne sećam najbolje... Ja sam uspela da pozovem policiju - kaže Tamara Novaković iz Bora.

Vlasnici bežali od policije

Tamara je na svom FB profilu dodaje i to da su je vlasnici molili da ne zove policiju.

- Dotična vlasnica me je svo vreme molila da policiju ne zovem i meni u krvavo lice nabijala telefon sa slikama kako psi spavaju sa decom u krevetu - kaže i dodaje da je "drugi vlasnik rešio da krene na njenog muža".

Nakon što su shvatili da će policija uskoro doći, počeli su da beže, ali je policija na svu sreću bila brža od njih.

- Neki se verovatno i "slade" sada, misleći da su mi psi koje toliko branim i volim napokon došli glave. Koliko god nakaradno zvučalo, i sada posle svega, posle sve traume koju sam doživela,i ovog puta ću reći da psi nisu krivi, već nesavesni vlasnici! - poručila je ona na kraju.

Inače, njen Fejsbuk profil pun je fotografaja napuštenih pasa i mačaka i apela za udomljavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading