PAS OBEŠEN O DRVO KOD VELIKE PLANE! Sadistička scena, ali priča koja stoji iza nje je još UŽASNIJA! ZA NEPOVEROVATI! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za sada nije poznato ni čiji je pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana.

PAS OBEŠEN O DRVO KOD VELIKE PLANE! Sadistička scena, ali priča koja stoji iza nje je još UŽASNIJA! ZA NEPOVEROVATI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

U mestu Rakinac kod Velike Plane prolaznik je zatekao uznemirujuću scenu, psa obešenog o drvo, a priča je još monstruoznija.

 

 

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se uznemirujuće i potresne fotografije čiji je autor aktivista za zaštitu prava životinja Ivan R. Ivanović. U mestu Rakinac kod Velike Plane, pronađeno je telo psa obešenog o drvo.

Scena, sama po sebi uznemirujuća, ali istina je još potresnija, jer je nepoznati, surovi počinilac nesrećnu životinju vezao tako da može da stoji i da se muči danima, a tek kada je izgubila snagu, klonula je i obesila se.

Foto: Printscreen/Facebook

Pas obešen o drvo, Velika Plana

 

Za sada nije poznato ni čiji je to pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana. Zlostavljanje, mučenje i ubijanje životinja u Srbiji je krivično delo.

Inače, Ivan R. Ivanović je u novembru prošle godine protestovao ispred predsedništva na Andrićevom vencu i štrajkovao je glađu zbog toga što su lokalne samouporave ubijale pse lutalice. On je naglasio i da lokalne samouporave u prihvatilištima za životinje ne obezbeđuju odgovarajuće uslove.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading