PAS OBEŠEN O DRVO KOD VELIKE PLANE! Sadistička scena, ali priča koja stoji iza nje je još UŽASNIJA! ZA NEPOVEROVATI! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato ni čiji je pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana.

PAS OBEŠEN O DRVO KOD VELIKE PLANE! Sadistička scena, ali priča koja stoji iza nje je još UŽASNIJA! ZA NEPOVEROVATI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

U mestu Rakinac kod Velike Plane prolaznik je zatekao uznemirujuću scenu, psa obešenog o drvo, a priča je još monstruoznija.

 

 

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se uznemirujuće i potresne fotografije čiji je autor aktivista za zaštitu prava životinja Ivan R. Ivanović. U mestu Rakinac kod Velike Plane, pronađeno je telo psa obešenog o drvo.

Scena, sama po sebi uznemirujuća, ali istina je još potresnija, jer je nepoznati, surovi počinilac nesrećnu životinju vezao tako da može da stoji i da se muči danima, a tek kada je izgubila snagu, klonula je i obesila se.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Pas obešen o drvo, Velika Plana

 

Za sada nije poznato ni čiji je to pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana. Zlostavljanje, mučenje i ubijanje životinja u Srbiji je krivično delo.

Inače, Ivan R. Ivanović je u novembru prošle godine protestovao ispred predsedništva na Andrićevom vencu i štrajkovao je glađu zbog toga što su lokalne samouporave ubijale pse lutalice. On je naglasio i da lokalne samouporave u prihvatilištima za životinje ne obezbeđuju odgovarajuće uslove.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading