TOKOM BEŽANJA OD POLICIJE GUTAO KESICE SA KOKAINOM: Nesvakidašnje hapšenje Bosanca kod koga je pronađeno tri kilograma droge

Autor:

Hronika

14.02.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Bosne i Hercegovine Bojan T. (39) osumnjičen da je neovlašćeno radi dalje prodaje, držao više od 2.7 kilograma kokaina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

TOKOM BEŽANJA OD POLICIJE GUTAO KESICE SA KOKAINOM: Nesvakidašnje hapšenje Bosanca kod koga je pronađeno tri kilograma droge

Foto: MUp

Bojan T. koji se tereti za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga na saslušanju se branio ćutanjem, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Bojan je uhapšen na Novom Beogradu kada je 12. februara oko 15:30 sati, kada je ugledavši policijske službenike Interventne jedinice 92, počeo da beži.

Bežeći je u usta stavio nekoliko pvc paketića u kojima se nalazio kokain. Policija ga je sustigla i pretresla stan u Belvilu u kojem neprijavljeno boravi, a pretresom stana pronađena je pomenuta droga i novac - piše Telegraf.rs.

Podsetimo, policija je pretresom stana u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi pronašla pomenutu drogu, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenom je tokom pretresa, navodno pozlilo usled gutanja paketića sa drogom, pa je odvezen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Ranije je osuđivan za istovrsna krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading