ČITAV ZLATIBOR PLAČE ZA NJOM: Ovo je majka troje male dece koja je danas poginula kod Prijepolja

Autor:

Hronika

12.02.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac događaja koji se kretao iza škode, kaže da se nesreća desila potpuno neočekivano.

ČITAV ZLATIBOR PLAČE ZA NJOM: Ovo je majka troje male dece koja je danas poginula kod Prijepolja

Foto: facebook.com

Stradala Marija Bojić

Marija B. (35) sa Zlatibora stradala je danas u saobraćajnoj nesreći kada je iz još uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom Skoda sa kolovoza i zakucala se u zaštitnu ogradu. Sumnja se da je uzrok nesreće bio klizav kolovoz.

Nesrećna žena je majka troje male dece, koja su bila sa njom i ocem u kolima. Jedno od dece je teže povređeno i prebačeno je u bolnicu u Beograd, a jedno lakše i ono je medicinski zbrinuto u Prijepolju.

Leva strana automobila je potpuno uništena, pa je teško bilo osloboditi teže povređeno dete i izvući telo žene koja je preminula na licu mesta.

Očevidac događaja koji se kretao iza škode, kaže da se nesreća desila potpuno neočekivano.

- Žena se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju, vozila je najviše 50 do 60 kilometara po satu, a ja sam išao iza nje. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila deponija ona je udarila u bankinu. I sam sam u šoku da se iz čista mira desi tragedija - kazao je očevidac za lokalni portal.

Inače, Marija je ćerka uglednog ugostitelja sa Zlatibora, koji je za Republiku potvrdio da je izgubio ćerku.

- Da, doživeli smo ogroman gubitak, ali vas molim da me razumete što u ovom momentu ne mogu da govorim. I dete nam je povređeno. Izvinite, ali nemam snage za razgovor - rekao je otac stradale Marije.

Komšije saosećaju sa porodicom i kažu da danas plače ceo Zlatibor jer je tuga pogodila poštenu, čestitu i vrednu porodicu.

- Dragan, Marijin otac je prvoklasni čovek. Odgajio je decu na pravi način i to su divni ljudi. Marija se dobro udala i rodila troje dece, od kojih je jedno još beba. Danas svi plačemo, čitav Zlatibor je pogodila vest o toj nesreći. Troje dece je ostalo bez majke, a svi mi bez jedne divne duše kakva je bila ta mlada žena - u suzama je rekao komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mirka

14.02.2023 21:50

Šta je sa ocem, niko ga ne pominje.. ?