IZVADIO NOŽ, POSEKAO KOMŠIJU I PRETIO DA ĆE DA GA ZAKOLJE! Saslušan napadač iz Mladenovca: Evo šta je rekao u svoju odbranu!

Autor:

Hronika

30.01.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incidentu je prethodila svađa dvojice muškaraca.

IZVADIO NOŽ, POSEKAO KOMŠIJU I PRETIO DA ĆE DA GA ZAKOLJE! Saslušan napadač iz Mladenovca: Evo šta je rekao u svoju odbranu!

Foto: pixabay.com

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Milan M. (55) iz Mladenovca zbog sumnje da je 27. januara ove godine pokušao da nožem ubije D.M. (80) u njegovoj kući. 

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je Milan M. nakon verbalne rasprave u kući D.M. izvadio nož, koji je nosio za pojasom, pa je oštećenom uz pretnju rečima "zaklaću te" nožem naneo povredu u predelu vrata. 

Oštećeni je uspeo da pobegne i izađe iz kuće, ali ga je Milan M. sustigao i oborio na beton. 

Milan M. se tereti za krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Podsetimo, Milan M. je, u trenutku napada imao oko 1 promil alkohola u krvi, a policiju je pozvao komšija koji je uspeo da spreči da incident postane tragedija. Osamdesetogodišnjak je na vratu imao ranu 6 centimetara dugačku, a imao je i manje povrede glave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading