HAOS NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI! Šokantno svedočenje Lalića: Dršku od metle si nabijao Lazaru, a Mitiću mošnice strugao metalnom četkom!

Autor:

Hronika

30.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Belivukovom klanu atmosfera se zahuktava!

HAOS NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI! Šokantno svedočenje Lalića: Dršku od metle si nabijao Lazaru, a Mitiću mošnice strugao metalnom četkom!

Foto: E Stock, MUP

Srđan Lalić

Novinari, advokati i publika danas su na suđenje klanu ušli na službeni ulaz suda, odnosno tužilaštva za organizovani kriminal prema zahtevu straže iz posebnih mera predostrožnosti. 

MIloš Budimir je kroz provokacije pitao Srđana Lalića:

- 22. decembra si rekao da si video kada je tvoj drugar ubacivao u gepek, a onda da smo išli ispred njega. Kako si video, ako si išao ispred, šta je neko stavio u gepek. To je o onim kalašnjikovima što nisi video.  

- Nisam ih video u vožnji. 

Budimira je zanimalo kako je Lalić prepoznao kuću Veljka Banovića i zna li gde se nalazi.

- Slikana je kuća veljka Banovića na kojima je bio i on i prepoznao sam jer je na terasi imao orman. To je porodična kuća u kojoj živi njegova majka. Prepoznao sam po pomoćnim objektima - rekao je svedok Tužilaštva.  

- Da nije tvoja majka zakopala pare kod mog oca ? - pita Miloš Budimir. 

- Ne znam da je tvoja žena to uradila, zakopala tvoje pare. Možda je zakopala onih pola kilograma kokaina koje mi duguješ - odgovorio je Lalić i nastavio da odgovara na narednu provokaciju Budimira da je 122 puta rekao da nije siguran kad su ga nešto pitali u sudu.

- Apsolutno sam siguran da si Lazaru Vukićeviću gurnuo dršku od metle u anus. Siguran sam da si Mitiću mošnice strugao metalnom četkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (1)

Loading
Gale

08.02.2023 14:08

Dobri neki "ljudi".