VELJIN VOJNIK BIO DROGIRAN I IMAO JE VELIKU POSEKOTINU NA RUCI! Karapandžić tumarao Zvezdarom nag i bos!

Autor:

Hronika

02.01.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je bio dezorijentisan i sa vidljivim povredama.

VELJIN VOJNIK BIO DROGIRAN I IMAO JE VELIKU POSEKOTINU NA RUCI! Karapandžić tumarao Zvezdarom nag i bos!

Foto: Privatna arhiva

Lekare Hitne pomoći jutros oko 5.30 časova u Jaseničkoj ulici na Zvezdari pozvao je prolaznik i prijavio da se na ulici nalazi go i krvav čovek star oko 35 godina sa kojim ne može da se komunicira.

O celom slučaju je obaveštena policija koja je u Urgentnom centru posetila muškarca koji je rekao da se zove Boris Karapandžić (35) i da je među optuženima u klanu Veljka Belivuka. Da je bio u pritvoru i da se sada brani sa slobode.

Lekari su konstatovali da je bio pod dejstvom narkotika i da ima veliku posekotinu na desnoj ruci. Karapandžić nije mogao da kaže gde je povređen niti kako se našao na ulici bez odeće.

Istragu vodi beogradska policija, a o celom slučaju jer obavešteno i tužilaštvo, piše Telegraf.

Podsetimo, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading