ATMOSFERA U BOKSU TOKOM SUĐENJA KLANU BELIVUK MIRNIJA NEGO JUČE: Miljković se bunio kad se Lalić okretao ka boksu sa okrivljenima

Autor:

Hronika

23.12.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratke konsultacije Velje i Miljkovića udledile su nakon vraćanja u boks, pa su se zajedno skoncentrisali da saslušaju pitanja advokata Petrovića.

ATMOSFERA U BOKSU TOKOM SUĐENJA KLANU BELIVUK MIRNIJA NEGO JUČE: Miljković se bunio kad se Lalić okretao ka boksu sa okrivljenima

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić, Marko Miljković i Veljko Belivuk

Vođa klana Veljko Belivuk i njegova desna ruka zvani Marko Miljković zvani "mesar"  pojavili su se na suđenju u Specijalnom Sudu, a Marko Miljković obukao je  istu majicu kao i juče sive boje sa crnim detaljima, a vođa klana, Veljko Belivuk došao je u beloj majici. 

Atmosfera u boksu za osuđene je dosta mirnija nego proteklih dana, pa su okrivljeni pažljivo slušali svedočenje svedoka okrivljenog. U pojedinim momentima, bilo je smaha u boksu ali to je kratko trajalo. 

U trenutku kada je Miljković završio ispitivanje svedoka saradnika Srđana Lalića, reč je zatražio Vladimir Petrović koji je nastavio ispitivanje.Kratke konsultacije Velje i Miljkovića udledile su nakon vraćanja u boks, pa su se zajedno skoncentrisali da saslušaju pitanja advokata Petrovića.

Veljko Belivuk konstantno gleda u pod, naslonjen na klupu rukom na lakat kojom pridržava glavu. Miran i skoncentrisan na ispitivanje  je danas i desna ruka klana Marko Miljković Miljković koji gricka nokte kao po običaju. Miljković se bunio i kada se svedok okrivljeni okretao ka boksu ka okrivljenima pa je odmahivao rukom sugeruišući sudiji da mu ne dozvoljava da se okrene.

Jedina burnija reakcija bila je u trenutku kada je njegov branjenik zatražio izuzeće predsednice veća Vinke Berahe, mahao je rukom iza stakla da opovrgne njegov zahtev. U toku prvog dela suđenja Miljković je izašao dva puta iz sudnice kada je završavao svoje ispitivanje, nakon čega se vratio u boks za oktivljenje.

Drugi izlazak desne ruke klana Miljkovića bio je kada se usprotivio odluci svog advokata, pa je u sudnici sa njim pričao par sekundi, nakon čega se u miru vratio na svoje mesto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading