HAOS U SUDNICI! MARE MESAR PROVOCIRA LALIĆA: Sudija reagovala, a onda se umešala advokatica - "Miljković se ovde bori za život!"

Autor:

Hronika

20.12.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na provokacije Marka Miljkovića sudija je žustro regaovala opomenuvši ga.

HAOS U SUDNICI! MARE MESAR PROVOCIRA LALIĆA: Sudija reagovala, a onda se umešala advokatica - "Miljković se ovde bori za život!"

Foto: shutterstock

Srđan Lalić na suđenju Belivuku

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prethodnih šest ročišta u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas nastavlja da odgovara na pitanja.

Lalić je prvenstveno odgovarao na pitanja sudije, a onda je imao novi susret sa Markom Miljkovićem.

Miljković: "Kazao si (Lalić) da  je klan bio u funoj formi 2019. godine, ali da je klan slabo zarađivao! Kako to objašnjavaš, Laliću? Koliko smo zarađivali?"

Lačić je odbrusio: "Nisam ti ja knjigovođa, Miljkoviću. Ne znam ja to. Da, kriminalna grupa je ojačala, a prihodi su stigli kasnije"

Nakon ovoga Marko Miljković je nastavio sa provokacijama svedoka-okrivljenog.

Na provokacije Marka Miljkovića sudija je žustro regaovala opomenuvši ga.

Zmerila mu je i što Laliću govori da je nervozan i da bi trebalo da popije lekove za smirenje. Upozorila je da ponašanje u sudnici ne sme biti takvo.

Potom je reagovala je i advokatica Marka Miljkovića koja je rekla da Srđan Lalić mora biti sankcionisan i opomenut kada reaguje neprilično kao svedok-okrivljeni, dok Miljkoviću treba dati šansu jer se, prema njenim rečima, bori za život.

Posle sat i po od početka suđenja sudija je odredila pauzu od pola sata kada će biti nastavljeno ispitivanje Srđana Lalića, svedoka-okrivljenog, prvog od tri u osvom slučaju,

Na današnjem suđenju Belivuk nosi Luj Viton garderobu, a Marko MIljković je ostao veran svom omiljenom brendu Filip Plejn, dok su se dogovorili da obojica danas budu u crnom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading