"DOŠLA SAM KOD BELIVUKA PO GRAM KOKAINA" Tamara Đurić priznala sve o odnosu sa klanom Velje Nevolje!

Autor:

Zabava

22.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić progovorila je o odnosu sa klanom Velje Nevolje.

"DOŠLA SAM KOD BELIVUKA PO GRAM KOKAINA" Tamara Đurić priznala sve o odnosu sa klanom Velje Nevolje!

Foto: ST/N. Pančić, Đ. Kojadinović

Poznata starleta Tamara Đurić na ironičan način osvrnula se na natipise u novinama da je ozloglašenom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, dugovala dvesta evra i da je zbog toga dobijala užasne pretnje, zbog kojih, kako kaže, do danas niko nije odgovarao.

Foto: printscreen/RTVPink

Tamara Đurić

 

- Meni su pretili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je pretio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će "j... i mene i mog verenika", ubiću te, zaklaću te... Pola nije izašlo - kaže poznata starleta, koja je nedavno ćerkici Tamari proslavila drugi rođendan.

Na pitanje da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 evra, Tamara je ironično odgovorila:

- Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram kokaina. Kod glavnog narko-bosa u Srbiji -rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala drogu, niti će.

Foto: Republika

Tamara Đurić slike

 

Poteglo se i pitanje luksuznih automobila u kojima je starleta često viđana, a na pitanje da li su kradena besna vozila koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra Tamara kaže:

- Kako kradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, proverili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali - kaže popularna starleta za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading