NOVAK ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? Legendarni teniser se oglasio i ŠOKIRAO javnost!

Autor:

Sport

22.01.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda srpskog asa je tema broj jedan u Melburnu prethodnih par dana.

NOVAK ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? Legendarni teniser se oglasio i ŠOKIRAO javnost!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, gde ga sutra čeka okršaj protiv Aleksa de Minora, ljubitelja domaće publike.

Iako Australijanac nije naivan protivnik, jasno je da je Novakov najveći protivnik povreda zadnje lože, koju vuče još od duela protiv Danila Medvedeva iz meča odigranog u Adelejdu, gde su se teniseri spremali za prvi grend slem sezone.

Đoković se očigledno mučio prethodne nedelje u Melburnu, kretanje mu je daleko od idealnog, ali to očigledno nije sprečilo Novakove hejtere da optuže srpskog igrača da folira povredu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Boris Beker su imali sjajnu saradnju

Po tom pitanju se oglasio i Boris Beker, legedardni teniser, koji je za "Eurosport" istakao da veruje Đokoviću da ima povredu zadnje lože, za razliku od mnogih drugih.

- Poznajem ga jako dugo i znam da ima problem sa butinama. Novak je u stanju da stisne zube kada dođe do važnih poena, ali i da se opusti kada su poeni manje važni. Ponekad vam deluje kao da blefira ili da ne može da završi gem. To je pomalo i raj i pakao, a to otežava stvari i protivniku. Ipak, Novak se ne bi ponašao tako da ne oseća nešto - rekao je Nemac.

Nemac je jako dugo sarađivao sa Novakom, ali je njihovo partnerstvo puklo, pa se ovakva javna odbrana od strane Bekera može smatrati neočekivanom.

Videćemo da li će povreda uticati na nastup srpskog igrača u Melburnu, a to će se znati već sutra, kada će Đoković ukrstiti rekete sa De Minorom od 9 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading