VEOMA LOŠ ZNAK! Novak ostaje bez titule na Australijan openu? Značajna PROMENA pred nastavak turnira!

Autor:

Sport

21.01.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletirano je 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije, kladionice sve manje veruju u Đokovića.

VEOMA LOŠ ZNAK! Novak ostaje bez titule na Australijan openu? Značajna PROMENA pred nastavak turnira!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković

Devetostruki šampion Melburna Novak Đoković i dalje je prvi favorit za osvajanje Australijan opena, ali kladionice su objavile da je kvota na njegov trijumf skočila.

Naime, pre početka turnira, kao i tokom prva dva kola, ona nije prelazila 1,80, dok je sada preko 2! Razlog tome leži u Noletovoj povredi zadnje lože, pa su "bukmejkeri" očigledno skeptični. Veliko je pitanje da li će zdravlje stati na put Srbinu i sprečiti ga da se po jubilarni deseti put raduje na Otvorenom prvenstvu Australije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li će povreda "pomrsiti račune" Noletu u Australiji?

Đoković u Melburnu juri još  jedan rekord, a reč je o broju uzastopnih pobeda. Njemu nedostaju još dva trijumfa da se izjednači, odnosno tri da prestigne legendarnog Andrea Agasija koji je 26 puta uzastopno pobeđivao na Australijan openu.

Što se tiče kladioničara zanimljivo je dodati da je kvota da će Đoković stići do finala oko 1,50, a slovi za velikog favorita da prođe Aleksa De Minora u 4. kolu (1,20).

Kladionice, posle vlasnika 21 Grend slem titule, najveće izglede da osvoji titulu daju Grku Stefanosu Cicipasu (6), a na trećem mestu je američka senzacija Sebastijan Korda, koji je eliminisao Rusa Danila Medvedeva, sa kvotom od 8 do 8,5.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cicipas drugi favorit

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading