NOLE, KAKO ĆEŠ PROTIV OVOGA? Đoković u OGROMNIM PROBLEMIMA pred nastavak Australijan opena

Autor:

Sport

22.01.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne baš sjajne vesti za Novaka.

NOLE, KAKO ĆEŠ PROTIV OVOGA? Đoković u OGROMNIM PROBLEMIMA pred nastavak Australijan opena

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će u ponedeljak igrati meč osmine finala Australijan opena protiv Aleksa De Minora.

Nole u tom duelu važi za apsolutnog favorita, iako će protiv sebe imati 24. tenisera sveta, ali i pune tribine Rod Lejver arene sa kojih će stizati podrška domaćem predstavniku.

Međutim, to nisu svi problemi sa kojima će se jedan od najboljih tenisera u istoriji suočiti u ponedeljak od 9 sati po srednjeevropskom vremenu. Konkretno, postoje još dva problema.

Prvi je svima već dobro poznata povreda koja muči Đokovića još od turnira u Adelejdu, zbog koje je odlučio da neće ni trenirati više u Melburnu, a drugi je onaj koji svi manje-više zanemaruju.

Naime, iako je Nole na najvećoj sceni već više od deceniju i po, a ni 24-godipnji De Minor nije kratko prisutan na Turu, njih dvojica nikada nisu odigrali meč jedan protiv drugog.

To znači da će Australijanac, bez obzira na skauting koji je odradio Novaokv stručni štab, sigurno imati nekog keca u rukavu kako da iznenadi srpskog asa.

Podsetimo, ukoliko eliminiše De Minora, Đoković će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz meča Andrej Rubljov - Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading