JETMIR POBEGAO?! Rekao da od optužnice za Ivanino ubistvo "nema ništa", policiju dočekalo OVO!

Autor:

Hronika

19.01.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jetmir Gočaj (24) osumnjičen je da je ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) 23. decembra prošle godine u stanu na Zvezdari.

JETMIR POBEGAO?! Rekao da od optužnice za Ivanino ubistvo "nema ništa", policiju dočekalo OVO!

Foto: facebook.com

Pre tri dana za njim je raspisana i međunarodna poternica.

On je novinarima Telegrafa rekao da od optužnice "nema ništa" i da je sve vreme "kod kuće".

- On je do poslednjeg dana držao priču da nije kriv. Negirao je zločin i negirao je da je bio u vezi sa njom. Međutim, kada je policija došla po njega, on je već pobegao - rekao je sagovornik iz istrage za taj portal.

Podsetimo, istragom je utvrđeno da je studentkinja Ivana Krivokapić iz Lovćenca ubijena u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari. Za ubistvo je optužen Jetmir Gočaj, Albanac iz Crne Gore, koji ju je ugušio stežući joj nos i usta.

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Gočaj

On je našoj novinarki nekoliko dana nakon što je beživotno telo devojke pronađeno govorio da mu je Ivana prijateljica i da su "zajedno dočekivali jutra".

Međutim, sumnja se da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi, kao i da je ubistvu prethodila svađa. Stan je bio zaključan, pa se predpostavlja da je vrata zaključao i ključ poneo sa sobom.

Jetmir je navodno nakon toga kupio autobusku kartu, napustio Beograd i proveo praznike sa svojom porodicom, a telo devojke pronašla su braća koja su je zatekla sa podignutom majicom i spuštenim pantalonama na krevetu, dok su pored pronašli strnute lančiće.

Jetmir je u međuvremenu objavljivao na Instagramu poziv na bojkot srpskih proizvoda, ali se poslednjih dana ne oglašava na Instagramu gde je do skoro bio veoma aktivan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading