PRVI PUT ČUJEM ZA TOG MOMKA, NISAM ZNAO DA SU SE DRUŽILI! Oglasio se brat ubijene Ivane sa Zvezdare!

Autor:

Hronika

11.01.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Ivane sa Zvezdare objavljivao je njihove zajedničke fotografije.

PRVI PUT ČUJEM ZA TOG MOMKA, NISAM ZNAO DA SU SE DRUŽILI! Oglasio se brat ubijene Ivane sa Zvezdare!

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

- Prvi put čujem za tog momka, nisam znao ništa, ni da su se družili niti bilo šta slično tome. Jutros sam video na vestima da je on osumnjičen - priča za Blic brat od strica Ivane K. (26), devojke koja je ubijena na Zvezdari u iznajmljenom stanu.

Kako kaže, nada se da će se ubica naći što pre.

- Naša Ivana se neće vratiti ali bar da znamo da će njen ubica dobiti ono što je zaslužio - dodaje on.

Napomenuo je i da ukoliko je davio kao što mediji pišu, policija će morati da nađe njegov DNK na njenom telu.

Foto: Printscreen/Facebook

Ivan ai J.G.

- Nadamo se i molimo da će se sve što pre završiti. Ali ja lično nisam čuo ništa o tom momku, koji je osumnjičen za njeno ubistvo - priča Ivanin brat od strica.

Istakao je i da se jutros čuo sa Ivaninim ocem koji je takođe preko vesti saznao da se sumnja na J.G.

Podsetimo, Republika je uspela da stupi u kontakt sa J.G. koji je objavljivao novogodišnje fotografije sa Ivanom, ali je on rekao da su one nastale pre 4 meseca.

Mi smo drugari sa planinarenja, a vi me optužujete samo zato što sam Albanac. Jel radite za policiju? Ivana i ja smo se čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali. Imala je problem sa spavanjem - rekao je na pitanje Republike. 

Foto: Facebook

Ivana Krivokapić

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da se borila sa ubicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading