NE DAJTE HLEB ONIMA KOJI SU NAM DAVALI METAK! Osumnjičeni Albanac za ubistvo Ivane sa Zvezdare pljuje po SRPSKIM proizvodima! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.01.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanac osumnjičeni za brutalno ubistvo objavom na društvenoj mreži širi međunacionalnu mržnju!

NE DAJTE HLEB ONIMA KOJI SU NAM DAVALI METAK! Osumnjičeni Albanac za ubistvo Ivane sa Zvezdare pljuje po SRPSKIM proizvodima! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Jetmir Gočaj koji se sumnjiči da je ubio Ivanu Krivokapić, koja je stanovala u iznajmljenom stanu na Zvezdari, objavio je na društvenoj mreži Instagram otvoreni poziv na bojkot srpskih proizvoda.

Osumnjičeni Jetmir podelio je objavu stranice na kojoj se nalazi bar-kod u vidu srpske zastave, a ispod stoji natpis: ''Ne kupujte srpske proizvode'', dok je dodao i sledeće:

- Ne dajte hleb onima koji su nam davali metak!

Foto: printscreen/instagram

Jetmir Gočaj poziva na bojkot srpskih proizvoda

Pretpostavlja se da je Albanac učinio ovaj potez izrevoltiran optužnicom da se sumnjiči za ubistvo pokojne Ivane Krivokapić.

Kako se saznaje, Ivana se branila dok ju je osumnjičeni jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos, te ga je izgrebala po licu i telu, tako da je njegov DNK ostao ispod njenih noktiju.

Podsetimo, mladi Albanac iz Crne Gore inače je instruktor planinarenja i medijima je rekao da se sa Ivanom upravo upoznao. Ima 24 godine i na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje avanture sa planinarenja. Poreklom je iz sela nadomak crnogorskog gradića Gusinje.

Po krivičnom zakonu Srbije, ukoliko se dokaže da je ubica mlade studentkinje, preti mu minimalna kazna od 10 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tanja

15.01.2023 19:11

Ija Sam Albanka,Ako ju je Ubio ne 10,nego Smrtna Kazna !! Kakav je to monstrum da je prima kući i da joj uzme Život,