DELIJE U TRANSU: SJAJNA vest za navijače Crvene zvezde!

Autor:

Sport

15.01.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Topić je ponovo u centru pažnje.

DELIJE U TRANSU: SJAJNA vest za navijače Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Nikola Topić, mladi košarkaš Crvene zvezde koji se nalazi na pozajmici u OKK Beogradu, imao je debi iz snova za svoj novi klub.

Topić je za "klonfere", timu koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, postigao 20 poena, uz šut iz igre 7/9, na prvom meču u novom dresu, u pobedi svog tima protiv Dunava iz Starih Banovaca, rezultatom 108:74.

Mladi košarkaš je odigrao sjajan meč, uz 20 poena je upisao i četiri skoka, uz dve asistencije, što mu je sve zajedno bilo dovoljno za indeks korisnosti od 23 indeksna poena, za nešto više od 26 minuta na terenu.

Foto: Starsport

Nikola Topić u dresu Crvene zvezde

Jedini efikasniji od njega bio je Andrija Jelavić koji je postigao 21 poen, a imao je i 12 skokova za 30 minuta na parketu.

Timotej Malovec je imao 12, a toliko je dodao i Stefan Miljenović. U poraženoj ekipi su bolji od ostalih bili Grković i Krsmanović, koji su ubacili 15 poena.

Ova vest svakako može da raduje navijače Crvene zvezde, koji će u narednom periodu pomno pratiti partije mladog Topića, koji će imati priliku da se razvija igrajući u Košarkaškoj ligi Srbije za ekipu koju sa klupe predvodi Vule Avdalović.

U narednom kolu, ekipa OKK Beograda će gostovati Spartaku u Subotici, dok će ekipa Dunava igrati protiv Mladosti iz Zemuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading