SLUČAJ DOBIO EPILOG: Ponzato gde će Nikola Topić nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

10.01.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi košarkaš ostaje u Beogradu.

SLUČAJ DOBIO EPILOG: Ponzato gde će Nikola Topić nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Nikola Topić, jedan od najboljih mladih košarkaša u Srbiji, igraće do kraja sezone u ekipi OKK Beograda, potvrdio je Miško Ražnatović.

Sinoć je ABA liga obavestila javnost da je poništila registraciju mladog košarkaša Crvene zvezde Nikole Topića u FMP i da do kraja sezone neće moći da nastupa u regionalnom takmičenju, što je značilo da mladog igrača nećemo gledati ni u Crvenoj zvezdi.

Ipak, samo dan kasnije, slučaj je dobio svoj epilog, pošto je Miško Ražnatović potvrdio da će mladi plejmejker Zvezde do kraja sezone nastupati za OKK Beograd.

Foto: KK Crvena zvezda

Nikola Topić u dresu Crvene zvezde

Ekipa koju sa klupe predvodi Vule Avdalović takmiči se u Košarkaškoj ligi Srbije, gde posle 16 odigranih utakmica zauzima 10. mesto sa učinkom 7-9, a u sredu od 19.00 časova će imati priliku da se domogne učešća u Kupu Radivoja Koraća, pošto se u polufinalu Kupa Košarkaškog saveza Srbije sastaje sa Spartakom iz Subotice (finalisti idu na kup u Niš, u drugom polufinalu igraju Zdravlje iz Leskovca i Vojvodina iz Novog Sada).

Sin bivšeg reprezentativca i igrača Crvene zvezde Milenka Topića je sa 17 godina zabeležio prvu utakmicu u crveno-belom dresu u Evroligi, dok je u ABA ligi upisao sedam utakmica uz 3,4 poena u proseku. Pre debija na seniorskom nivou, ovaj 198 centimetara visoki plejmejker je igrao za kadetski i juniorski sastav crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading