DELIJE U TRANSU: Sjajna vest za Zvezdu pred Real - šanse za pobedu SVE VEĆE!

Autor:

Sport

09.01.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji priželjkuju svi navijači crveno-belih.

DELIJE U TRANSU: Sjajna vest za Zvezdu pred Real - šanse za pobedu SVE VEĆE!

Foto: Starsport

Za utorak u 19 časova zakazan je pravi košarkaški spektakl u Beogradu, pošto će igrači Crvene zvezde u Pioniru dočekati ekipu Reala, u okviru 18. kola elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Pred meč sa aktuelnim vicešampionom Evrope, zvezdaši su saznali odlične vesti, a to je da Real u Beogradu stiže oslabljen, pošto nećemo na terenu videti Rudija Fernandeza, kao ni Gabrijela Deka.

- Rudi se dobro oporavlja, nadamo se da će uskoro biti na treningu. Još je rano za njega da ide sa nama na put i igra. Dek je imao neke testove, otpisali smo ozbiljnu povredu, ali i dalje ga muči zadnja loža desne noge. Moramo da reagujemo iz predostrožnosti i da ga oporavimo lepo - izjavio je Čus Mateo, trener Madriđana.

On je takođe dodao da očekuje da im se u Beogradu priključi Mario Hezonja, koji nije igrao u prvenstvu protiv Gran Kanarije.

- Idemo u Beograd sa 12 igrača, svi koji su igrali protiv Gran Kanarije su u kombinaciji. Ideja je da nam se Mario Hezonja priključi u Beogradu. Imao je neke probleme koje je morao da reši. Dakle, 12 plus Mario.

Foto: Starsport

Rudi Fernandeza nećemo gledati u Pioniru, ali Ljulja hoćemo

Izjavio je i da očekuje uzavrelu atmosferu u Beogradu.

- To je mitska dvorana, koju navijači uvek napune do vrha i guraju svoj tim napred. Ta dvorana odiše košarkom. Tu nikada nije lako igrati, jer je atmosfera uzavrela, gostima je jako teško.

Istakao je i šta će biti ključevi pobede svog tima.

- Prvo, moramo da uđemo u meč sa jakim intenzitetom. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti na minimum, da biramo dobre situacije za šut i igramo agresivno u napadu. Naravno, treba i da vodimo računa o osnovama – skoku, trčanju i da kažnjavamo njihove greške iz kontri.

Imao je Mateo svoj komentar i oko slučaja Kampaco, o kom bruji cela Evropa.

- Nije na meni da pričam o tome. Videli smo saopštenje i koja je sankcija uvedena, jednostavno je.

Foto: Starsport

Kampaca nećemo gledati protiv Reala

Za kraj, pričao je i rezultatima ankete, u kojima se ime Reala ne pojavljuje među najvećim favoritima za titulu.

- Nemam šta da volim ili ne volim oko rezultata te ankete. Znam da se za Španiju uoči Evrobasketa pričalo da ne može da uzme titulu, pa smo videli ko je šampion. Ankete su lepa stvar, ali ne uvek egzaktna.

Meč između Crvene zvezde i Real Madrida počinje sutra u 19 časova. Madriđani su trenutno na skoru od 11 pobeda i šest poraza, dok Zvezda ima devet triumfa, a osam poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
E TO SU ONI

09.01.2023 18:05

CEMU cigani likuju ,povredama REALOVIH igraca . Smesno.