NEDELJU ZA NAMA OBELEŽILE LEPOTE SRBIJE: Jaka poruka predsedika Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.01.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" kako je izgledala njegova radna nedelja.

NEDELJU ZA NAMA OBELEŽILE LEPOTE SRBIJE: Jaka poruka predsedika Vučića (VIDEO)

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Na snimku su prikazani brojni važni susreti i sastanci koje je imao.

"Lični utisak je da su nedelju za nama obeležile lepote Srbije i njeni prijatelji, dobri, ali i ne laki razgovori, intenzivno napredovanje radova na postojećim projektima, kao i brojni planovi za buduća ulaganja", poručio je predsednik Vučić i dodao:

"Izdvojio bih, ipak, posetu ministra za spoljne poslove i međunarodnu saradnju UAE šeika Abdule bin Zajeda al Nahjana, koji mi je preneo lične pozdrave predsednika UAE, Njegovog visočanstva Mohameda bin Zajeda al Nahjana i sa kojim sam razgovarao o širenju saradnje i novim investicijama, koje će dodatno osnažiti Srbiju i staviti još jedan pečat na iskreno prijateljstvo naših zemalja. A Srbija, naša najlepša i jedina, još jednom je pokazala svoju raskoš na fotografijama koje ste nam slali tokom protekle godine i koje su krunisane izložbom u Palati Srbija. Uvek najlepša! Živela Srbija."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading