DETONACIJA NA OSTRVU: Kraj SAGE - drugo NAJSKUPLJE pojačanje u istoriji!

Autor:

Sport

15.01.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno pojačanje u Premijer ligi.

DETONACIJA NA OSTRVU: Kraj SAGE - drugo NAJSKUPLJE pojačanje u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik zvanično je postao član Čelsija, pošto je u ekipu iz Londona stigao nakon transfera iz Šahtjora iz Donjecka.

Londonski klub ga je preoteo gradskom rivalu Arsenalu, pošto je ekipa Mikela Artete žarko želela das Mudrika vidi u svojim redovima, pre svega nakon povrede Gabrijela Žezusa. Šahtjoru će na ime obeštećenja pripasti 70 miliona evra, dok će još 30 leći na račun kroz bonuse.

- Srećan sam što sam potpisao za Čelsi. Ovo je veliki klub u fantastičnoj ligi i veoma atraktivan projekat za ovu fazu moje karijere. Uzbuđen sam što ću sarađivati sa Gremom Poterom i od njega učiti - rekao je Mudrik po dolasku.

Krilni fudbaler je sa Čelsijem potpisao ugovor na neverovatnih osam i po godina. Mudrik je postao drugo najskuplje pojačanje tog tima u istoriji iza Romelua Lukakua, još jednog ofanzivnog igrača, koji se nije baš proslavio u Engleskoj. Podsetimo, sam igrač je u više navrata, u manjoj ili većoj meri, nagoveštavao da bi želeo da pređe u Arsenal, ali će na kraju ipak u plavi deo Londona.

Mudrik je za Šahtjor odigrao 44 utakmica i postigao je 12 golova. Za reprezentaciju Ukrajine nastupio je na osam mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading