DETONACIJA: Žoao Feliks pojačao Čelsi!

Autor:

Sport

10.01.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Portugalac stiže kod Grejema Potera.

DETONACIJA: Žoao Feliks pojačao Čelsi!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Portugala Žoao Feliks, novi je fudbaler Čelsija, a u Londonu će igrati na pozajmici iz Atletiko Madrida, potvrdio je Fabricio Romano.

Dvadesettrogodišnji Portugalac je pre nego što je postigao dogovor sa "plavcima" produžio ugovor sa Atletikom do 2027. godine.

Kako prenosi Fabricio Romano, specijalista za transfere, Čelsi je za pozajmicu izdvojio 11 miliona evra i obavezao se da će plaćati punu platu fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Žoao Feliks u dresu Portugala

Žoao Feliks je u Atletiko stigao na leto 2019. godine u rekordnom transferu, pošto je madridski klub za njega izdvojio čak 127 miliona evra.

Ove sezone, Portugalac je na 14 prvenstvenih utakmica postigao četiri gola uz tri asistencije, a može se reći da nije u potpunosti ispunio očekivanja uprave Atletika.

Na Svetskom prvenstvu u Kataru je sa nacionalnim timom stigao do četvrtfinala, a na četiri odigrana meča postigao je gol uz dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading