BOMBA NA POMOLU: Velika zvezda napušta Madrid i seli se u London

Autor: Tanjug

Sport

07.01.2023

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski mediji lansirali vest koja je zatresla Evropu.

BOMBA NA POMOLU: Velika zvezda napušta Madrid i seli se u London

Foto: www.profimedia.rs

Žoao Feliks i Toni Kros

Fudbaler Atletika iz Madrida i portugalski reprezentativac Žoao Feliks mogao bi do kraja sezone da igra na pozajmici u londonskom Arsenalu, prenosi britanski "Miror".

Rukovodstvo Arsenala je navodno spremno da Atletiku plati obeštećenje od 13 miliona funti za šestomesečnu pozajmicu portugalskog fudbalera.

Feliks (23) je 2019. godine stigao u Atetiko iz Benfike za 127 miliona evra, ali u madridskom klubu nije pokazao igre kakve su se od njega očekivale. Portugalac je za Atletiko odigrao 130 utakmica i postigao je 34 gola.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoao Feliks protiv Mančester sitija u Ligi šampiona

On je nedavno došao u sukob sa trenerom Atletika Dijegom Simeoneom, koji želi da do kraja zimskog prelaznog roka proda portugalskog fudbalera ili da ga pošalje na pozajmicu u neki drugi klub.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta smatra da bi Feliks bio idealno pojačanje za londonski klub, koji se bori za titulu u Premijer ligi. Arsenal ne može da računa na prvog napadača Brazilca Gabrijela Žezusa, koji je povređen.

Arsenal se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa pet bodova prednosti u odnosu na Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading