ANA SE PRED SAM NESTANAK PRISEĆALA ŽIVOTA U BEOGRADU I OBJAVILA OVO: Rodbina nestale Srpkinje u agoniji - plaše se najgoreg (FOTO)

Autor:

Hronika

07.01.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka Ana Volš, koja je nestala, na svom Instagram profilu prisećala se svog rodnog grada.

ANA SE PRED SAM NESTANAK PRISEĆALA ŽIVOTA U BEOGRADU I OBJAVILA OVO: Rodbina nestale Srpkinje u agoniji - plaše se najgoreg (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Ana Volš (39) Beograđanka misteriozno je nestala za Novu godinu u Americi, a njeni najbliži strahuju od najgoreg.

Pre nestanka, ova Beograđanka se na svom Instagram profilu prisećala svog rodnog Beograda i opisivala svoje detinjstvo u gradu. Na slici koju je objavila u luksuznom hotelu, napisala je kako je prolazak pored ovog hotela vraća uspomene na odrastanje u Beogradu, u Srbiji 90-tih kada je gledala filmove "Sam u kući", kao i mnoge druge sa scenama iz glamuroznih hotela sa pet zvezdica i to kako je ceo život zamišljala da radi u hotelu kao što je čuveni "Ritz Carlton".

- Moj san se ostvario sa prvim poslom u SAD 2005. godine u jednom hotelu u Virdžiniji, gde sam radila zajedno sa nekim od najtalentovanijih i najstrastvenijih profesionalaca u ugostiteljstvu. Iako mnogi aspekti pozicija koje sam obavljala u početku nisu uključivali nikakve glamurozne zadatke (pospremanje kreveta, čišćenje toaleta, poliranje čaša, postavljanje stolova, posluživanje hleba, itd.), a često su rezultirali i do 16 sati dnevno. Sada (oko 15 godina kasnije) uživam u prednostima radne etike, discipline, izdržljivosti i negujem uspomene na putovanje za razliku od bilo kojeg drugog. Zahvalna sam na prilici da primenim ono što sam naučila u različitim industrijama i da takođe mogu da iskusim izvrsnost usluge na drugoj strani kao gost kada putujem - napisala je Ana tada na svom profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

 

Ova 39-godišnjakinja je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu oko 4 ili 5 sati ujutro na Novu godinu.

- Tada je rođak video da je Volš napustila svoj dom u Kohasetu oko 4 sata ujutro da bi otišla do aerodroma Logan u Bostonu za let do nacionalnog aerodroma Regan u Vašingtonu. Njen muž je spavao kada je otišla - prenose američki mediji reči šefa policije.

Kvigli je rekao da istražitelji nisu uspeli da utvrde kojom deonicom puta je išla i da li je uopšte otišla na aerodrom. Takođe je rekao da su bili u kontaktu sa svim avio-kompanijama i da se ona "nije ukrcala u avion ove nedelje“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Leonarda

08.01.2023 00:36

Muz i poslodavac su prijavili nestanak. Neobicno je da je morala na posao na dan 31.12. Nazalost, nije usla u vozilo kojim je trebala ici do aerodroma. Nije se ukrcala ni na jedan let za Vasington. U kuci koju koristi u Vasingtonu gde radi, nema traga da je dolazila. I, kartice nisu aktivne od 31 12., tako da...

Mirjana Janiš

14.01.2023 18:13

Grehovi komunističkih predaka!