DVOSTRUKI AGENT! Snimak dostavljača podigao buru na društvenim mrežama: Iz torbe mu viri OVO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.01.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak jednog dostavljača u Beogradu izazvao je lavinu komentara.

DVOSTRUKI AGENT! Snimak dostavljača podigao buru na društvenim mrežama: Iz torbe mu viri OVO! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Snimak dostavljača koji nosi žutu torbu karakterističnu za Glovo i plavu jaknu koju nose Wolt dostavljači, podelio je korisnike Instagrama.

Video je objavljen na stranici 192_rs, a na njemu se jasno vidi kako iz torbe u kojoj se transportuje hrana viri beli pas koga dostavljač miluje dok čeka na semaforu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ovaj čin naišao je na oprečne reakcije kod korisnika Instagrama, pa je jednima situacija veoma dirljiva, dok se drugi zgražavaju.

- Gadi mi se! Posle treba da jedem iz te torbe - samo su neki od komentara koji su se nizali.

- Uz hranu gratis buve i pseće dlake - napisao je jedan korisnik.

Međutim, nekima se ovakav postupak veoma dopao. "Oduševljena sam ovim činom", jedan je od komentara.

Wolt raznosio drogu u torbama

Da ovo nije prvi put da se nešto što nije hrana prenosi u ovakvim torbama, svedoči i vest da je dostavljač Wolta sredinom novembra uhapšen, jer je dostavljao i drogu.

Naime, Ivo M. (28) uhapšen je na Novom Beogradu kada mu je policija pronašla 142 grama marihuane i jednu i po tabletu droge MDMA.

U desnom džepu pantalona koje je imao na sebi policija je pronašla 5 PVC kesica sa marihuanom, dok je u torbi skrivao još 58 PVC kesica iste droge i tablete MDMA. Na obližnjoj lokaciji u žbunju Ivo M. je skrivao još 12 PVC kesica sa marihuanom.

Ljudi se stalno žale na Glovo

Kako je Republika ranije pisala, ni Glovo nije "bez putera na glavi". Dostava hrane gotovo uvek kasni, stiže hladna i potpuno neupotrebljiva.

Pod izgovorom da poboljšavaju usluge (što se u praksi uopšte ne primećuje, već su, naprotiv, sve gori), "Glovo" je nedavno rešio da podigne cenu svojih usluga, te je uveo posebnu tarifu za noćnu dostavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading