KREĆE ČEŠLJANJE WOLTA! Inspekcija kuca na vrata zbog neumesnih poruka dostavljača mušteriji!

Autor:

Vesti

12.08.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama i dalje traje polemika zbog zbog devojke koja je prijavila dostavljača hrane, jer je iskoristio svoj položaj da dođe do njenog kontakt telefona i pošalje joj privatnu poruku.

KREĆE ČEŠLJANJE WOLTA! Inspekcija kuca na vrata zbog neumesnih poruka dostavljača mušteriji!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sve je počelo tako što je dostavljač Wolta devojci poslao poruku: „Kakva je bila klopa“. Ona ga je potom prijavila kompaniji, jer je zloupotrebio svoj položaj kako bi joj se udvarao, a dostavljač je zatim dobio otkaz.

Povodom ovog slučaja, na Kurir TV je gostovao Milan Marinović, poverenik za informacije od javnog značaja.

- Sledeće sedmice će inspektori iz Službe poverenika će otići u inspekcijski nadzor da vidi kako poštuje odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti - najavio je Milan Marinović, poverenik za informacije od javnog značaja i dodao:

- Ne znamo šta se tamo dešava, na osnovu ovoga što se desilo to je samo indicija. To može bizi i izolovani slučaj dostavljača. Videćemo da li svim dostavljačima vrše proveru ličnosti - istakao je Marinović za Kurir TV.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading