ZORAN JOJ REKAO DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA MRTVA: Šta je pričala Rada Matić pre nego što je umrla!

Autor:

Hronika

24.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Beča sa kojom se Zoran dopisivao tvrdila je da je Jelena bila žrtva sektaškog rituala.

ZORAN JOJ REKAO DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA MRTVA: Šta je pričala Rada Matić pre nego što je umrla!

Foto: youtube.com/printscreen

Radmila Matić (41), iz Beča, žena je koja je dospela u žižu javnosti kada je objavljena njena prepiska sa Zoranom Marjanovićem, i to, kako je ona tvrdila, mesec dana nakon ubistva pevačice Jelene.

Matićeva je preiminula prošlog septembra, a bila je opčinjena ovim slučajem ubistva i uveravala je javnost da zna ko stoji iza njega.

- Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje. Mislim da je Zoran nije ubio, ali mislim da zna ko je - navodila je tada Rada iz Beča, prenosi Espreso.

Matićeva je bila uverena da je Jelena Marjanović žrtva u sektaškom ritualu.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva jednom prilikom, ali posle menjala svoje mišljenje, koje je radilo iznosila u javnost.

Rada je godinu dana nakon prepiske sa Zoranom tvrdila da se on drogira.

- Bio je dan i noć nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - tumačila je Rada.

Najbizarnija od svih njenih izjava bila je ona u kojoj je navela kako je Zoran rekao da je dobro što je Jelena ubijena.

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - ispričala je ranije Rada Matić, prenosi Espreso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

24.07.2022 15:09

Trebalo bi ispitati od čega je umrlo toliko ljudi oko ovog . Kako je moguće da umre ova rada iz Beča sa 41 god. Sve je sumnjivo !!!!