KLJUČA GNEV BEOGRAĐANA ZBOG GLOVA! Porudžbine kasne više od sat vremena: AKO NE MOGU DA DOSTAVE, NEMOJ DA LAŽU LJUDE!

Autor:

Vesti

30.12.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dostavljač Glovo, koji se agresivno samoreklamira kao servis koji na vreme donosi naručene pošiljke, po ko zna koji put je zakazao.

KLJUČA GNEV BEOGRAĐANA ZBOG GLOVA! Porudžbine kasne više od sat vremena: AKO NE MOGU DA DOSTAVE, NEMOJ DA LAŽU LJUDE!

Foto: www.profimedia.rs/Republika

Čitaoci portala Republika u velikom broju obratili su se našoj redakciji iznoseći čitav niz podataka o frapantnim kašnjenima glova.

- Ovo je prevršilo svaku meru - rezignirano konstatuje jedan od naših čitalaca i do detalja objašnjava prevaru Glova.

- Naručio sam burgere i pisalo je da će biti dostavljeni za 30 minuta. Pošto su i ranije znali debelo da zakasne, ovaj put sam odlučio da ih pratim preko aplikacije. Pisalo je da isporuka stiže u 14.05, međutim, kada je taj rok probijen, na aplikaciji su promenili vreme dostave i napisali da je procenjeno vreme dolaska 14.35 - kaže iznervirani čitalac našeg portala i nastavlja sa ozbiljnim optužbama:

- Bezobrazluk dostiže vrhunac kada mi na aplikaciji piše da je prvi dostavljač imao problema, pa su morali da nađu drugog koji je potom preuzeo porudžinu iz restorana - ističe naš čitalac koji nam je prosledio i printscrin praćenje dostave sa Glovo aplikacije.

Foto: printscreen

 

Prema njegovim rečima, u trenutku kada je napravio printskrin, već je prošlo 67 minuta od kako je naručio obrok.

- Porudžbina je stigla posle celih 90 minuta! Dakle, sat vremena više od onoga što su prvobitno obećali! Ne samo što sam pregladneo, već se i burger ohladio. Što je još gore, kada sam isričao prijateljima koliko sam se iznervirao zbog Glova, ispostavilo se da su i oni imali istovetan problem. Ovo je zadnji put da sam naručivao hranu preko Glova. Ako ne mogu na vreme dostave, neka ne lažu ljude - rezignirano konstatuje naš sagovrnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading