PUKLO PRIJATELJSTVO SA KIJOM? KATARINA ŽIVKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Nemam prave prijatelje na estradi!

Autor:

Zabava

15.01.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bile su nerazdvojne! Šta bi?

PUKLO PRIJATELJSTVO SA KIJOM? KATARINA ŽIVKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Nemam prave prijatelje na  estradi!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković gostovala je u jednoj emisiji i iznenadila gledaoce izjavom da na estradi nema pravih prijateljstava.

Naime, Kaća je istakla da prijatelje nema među javnim ličnostima što je mnoge začudilo.

Ja se družim sa svojim kolegama i volim svoje kolege, ali prave prijatelje nemam među javnim ličnostima. Moji prijatelji su ljudi iz detinjstva sa kojima se družim jako dugo, što ne znači da sam u lošim odnosima sa kolegama – otkrila je ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Republika

Foto: ATA Images

Katarina Živković

 

Gledaoci su se zapitali zašto nije spomenula Kristinu Kiju Kockar sa kojom je bila jako bliska. One su se sprijateljile na Američkoj turneji, a njihovo prijateljstvo negovale su godinama.

U kakvim su sada odnosima se ne zna, a ovaj pevačicin postupak iznenadio je mnoge.

Podsetimo, Kristina je jednom prilikom izjavila da Katarinu jedinu smatra prijateljicom među koleginicama.

- Ja imam svoje prave prijatelje, mnogi su želeli iz neke koristi da budu sa mnom dobri. Katarina Živković je neko ko je meni zaista prijatelj, kada su javne ličnosti u pitanju. Ja sam se razišla i sa Milanom Miloševićem, ali tu nema zle krvi. Mi smo sada dobri, poslao mi je baš poruku pre emisije. Milica je imala vrlo uspešan album, nemam problem da kažem to. Sve to pada u vodu što se pisalo. U poslednjih nekoliko meseci kad mi je bilo najteže, ti pravi prijatelji bili su zaista uz mene. Zaista su mi pomogli, imala sam neke smrtne slučajeve, neke probleme sa saradnicima - kazala je Kija u emisiji "Premijera Vikend Specijal" svojevremeno.

Republika

Foto: Printscreen Pink tv

Kristina Kija Kockar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Luna

15.01.2023 19:39

Mene bas briga za njima dvema kao za kurtijem i jasarijem

Valjevo

03.02.2023 13:21

Slažem se. Obe su sponzoruše sa niskim moralom. Svi znamo da je onaj kosovski kriminalac Ćazim poševio i Kiju Kockar i Katarinu Živković.