PEVAJ, SINE, KARIJERA JE PRED TOBOM: Nadica Ademov otkrila koja STARIJA KOLEGINICA joj je dala NEVEROVATAN VETAR U LEĐA! Nikad joj neće zaboraviti

Autor:

Zabava

09.01.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo joj je pomogla!

PEVAJ, SINE, KARIJERA JE PRED TOBOM: Nadica Ademov otkrila koja STARIJA KOLEGINICA joj je dala NEVEROVATAN VETAR U LEĐA! Nikad joj neće zaboraviti

Foto: E-Stock/Tik Tak

Pevačica Nadica Ademov, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda" otkrila je da joj je jedna starija koleginica jednom prilikom ohrabrila da se pre njom lati mikrofona i otpeva njenu pesmu.

U pitanju je Verica Šerifović koja je Nadici bila inače veliki idol, te joj taj gest nikada neće zaboraviti. 

Republika

Foto: ATA Images

Verica Šerifović

 

Foto:  

- Imala sam jednu situaciju u Parizu, na jednom privatnom veselju. Verica Šerifović je bila tu. Neko mi je tražio baš da pevam njenu pesmu, ja sam rekla: „Izvinjavam se, ali ne mogu to da uradim, Verica je tu" – počela je Nadica, pa dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Nadica Ademov

 

- U tom momentu je ona ustala i rekla mi je: „Pevaj, sine, karijera je ispred tebe". To je meni zaista mnogo značilo i ja nju mnogo volim – objasnila je pevačica u jednoj emisiji, prenosi „Grand onlajn".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading