IVANIN UBICA OSTAVIO SITAN, ALI KLJUČNI TRAG: Zbog jedne greške policija ga je identifikovala - evo i kako!

Autor:

Hronika

13.01.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krivokapić se branila kada ju je napao, a onda je on napravio kobnu grešku na osnovu koje ga je policija identifikovala.

IVANIN UBICA OSTAVIO SITAN, ALI KLJUČNI TRAG: Zbog jedne greške policija ga je identifikovala - evo i kako!

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić sa Jetmirom Gočajem

Jetmir G. (24) zvanično je osumnjičen za ubistvo dvadesetšestogodišnje studentkinje Ivane Krivokapić na Zvezdari, a jedna "greška" ga je odala. Kako se saznaje, Ivana Krivokapić se branila dok ju je osumnjičeni jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos, te ga je izgrebala po licu i telu, tako da je njegov DNK ostao ispod njenih noktiju.

- Ivana se branila kada ju je napao. Grebala ga je po licu i telu i njegov DNK ostao je ispod njenih noktiju. Sumnja se da je on 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Ivanu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

Da podsetimo, nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine.

U pitanju je državljanin Crne Gore Jetmir G. (24). Nakon što je policija danas dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovodjenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Jetmir je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Potom je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je izvršio ubistvo, zaključao je stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Trag

14.01.2023 12:18

Sve objavite kako bi mogao da pobegne! Ko daje ove informacije iz istrage novinarima? Uzass