OGLASIO SE JETMIR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE! Poslao misterioznu poruku! (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.01.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jetmir G, Albanac iz Crne Gore, osumnjičen je da je ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26).

OGLASIO SE JETMIR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE! Poslao misterioznu poruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Tužilaštvo je danas tražilo raspisivanje poternice za Jetmirom G. koji je i zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane na Zvezdari krajem decembra prošle godine.

Sumnja se da ju je ugušio zbog ljubomore, a pretpostavlja se da je vreme smrti nesrećne devojke između 00.37 i 5.30 ujutru 23. decembra. 

On je prethodnog dana objavio snimak na Instagramu i poslao misterioznu poruku.

- Srećan je čovek koji gleda svoja posla - navodi se u video-snimku koji je osumnjičeni postavio.

 

 

Podsetimo, ekipa Republike prva je pisala o tome da je Ivana poslednje dane provela sa Jetmirom G. u stanu. Oni su tada objavljivali fotografije na kome se osmehuju i kite novogodišnju jelku, dok su imali i praznične dodatke: kapu i rajf. 

On je našoj novinarki rekao da su fotografije nastale pre 4 meseca (u avgustu) i da on nema nikakve veze sa njenim ubistvom, kao i da su bili samo drugovi.

Takođe, ispričao je da je ostajao kod nje do jutra, jer je, navodno, imala problema sa spavanjem. 

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana i Jetmir G.

Jetmir je, kako se sumnja, nakon ubistva devojke, otputovao u Crnu Goru autobusom gde je novogodišnje praznike proveo sa porodicom. Od nje se oprostio na društvenim mrežama emotivnim porukama, a kasnije sve fotografije obrisao.

Ivanu Krivokapić su u stanu pronašla braća, jer se danima nije javljala porodici, koja su razvalila vrata. Njena smrt je od početka bila sumnjiva, budući da joj je majica bila podignuta, pantalone spuštene, a stan bio zaključan. Takođe, sa njenog vrata strgnuta su dva lančića, a imala je i modrice koje su ukazivale da se branila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading