LIKVIDIRANI RAZBOJNIK SA KARABURME BIO U ZATVORU ZBOG UBISTVA: Osuđivan i zbog napada na službeno lice, nošenja oružja, a to nije sve (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

17.01.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbojnik sa Karaburme je ranije bio osuđen zbog ubistva na 14 godina zatvora, a evo koliko je odležao.

LIKVIDIRANI RAZBOJNIK SA KARABURME BIO U ZATVORU ZBOG UBISTVA: Osuđivan i zbog napada na službeno lice, nošenja oružja, a to nije sve (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/ N.Pančić

Razbojništvo na Karaburmi

Miroslav M. (64) koji je sinoć ubijen nakon policijske potere na Karaburmi pošto je sa obližnje benzinske stanice ukrao nešto više od 4.000 dinara, svojevremeno je osuđen za ubistvo na 14 godina, a kako se saznaje odlužio je samo dve godine zatvorske kazne.

Kako se saznaje, ovaj muškarac ima debeo dosije. Osuđen je u Pančevu 1996. po tada vazećem zakonu kao kriv delo teški slučajevi razbojničke krađe ili razbojništva sa samrtnom posledicom na 14 godina zatvora.

2006. godine osuđen je na 9 meseci zatvora za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime, svojevremeno je hapšen i zbog nasilničko ponašanja, nedozvoljene proizvodnjue, nošenja, držanja i prometa oružja i ekplozivnih naprava.

- Sinoć je policija imala sve zakonske uslove za upotrebu vatrenog oružja i reagovali su maksimalno profesionalno - kaže izvor Blica.

Da podsetimo, pucnjava se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 sati.

Miroslav M. je prethodno novac ukrao sa male benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo nešto više od 4.000 dinara.

Razbojnik se nakon pljačke dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?", nakon čega je u njega ispaljeno tri hica.

Razbojništvo se dogodilo juče oko 21 sat u Mirijevu.

- Patrola policije odmah nakon prijave krenuli su u potragu za razbojnikom i uočili ga u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19. On je, naime odgovarao opisu koji je dala osoba koja je prijavila razbojništvo  - objasnio izvor upoznat sa slučajem.

Na razbojnika su nakon njegovog potezanja oružja ispaljena tri metka, a ne zna se koji mu je naneo smrtonosne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading