OVDE JE UBIJEN RAZBOJNIK NA KARABURMI: Upao na benzinsku pumpu, oteo pare, pa potegao pištolj na policiju - nije imao šanse (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

17.01.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbojništvo se dogodilo juče oko 21 sat u Mirijevu na benzinskoj stanici.

OVDE JE UBIJEN RAZBOJNIK NA KARABURMI: Upao na benzinsku pumpu, oteo pare, pa potegao pištolj na policiju - nije imao šanse (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/ N.Pančić

Razbojnik ubijen na Karaburmi

Prava drama odigrača se sinoć u beogradskom naselju Karaburma. Naime, Miroslav M. (64) je ubijen nakon policijske potere u Ulici Salvadora Aljende, nakon što je prethodno opljačkao benzisku stanicu.

Razbojnik je upucan na stepeništu kod stambene zgrade u Ulici Salvadora Aljendea, gde je i danas vidljiva velika lokva krvi.

Razbojništvo se dogodilo juče oko 21 sat u Mirijevu, nakon toga se razbojnik naoružan pištoljem udaljio ka Paliluli.

- Patrola policije odmah nakon prijave krenuli su u potragu za razbojnikom i uočili ga u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19. On je, naime odgovarao opisu koji je dala osoba koja je prijavila razbojništvo  - objasnio izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, razbojnik je uperio pištolj ka policajcima, a bilo je i čini se pitanje vremena kada će zapucati.

- Jedan od policajaca je pucao iz službenog pištolja i pogodio razbojnika. Odmah su zvali hitnu pomoć, ali razbojnik je ubrzo preminuo - objasnio je sagovornik.

- Policajci su vikali "Ruke gore, ruke gore...", a onda se čulo nekoliko pucnjeva - kažu očevici za Republiku. 

Na razbojnika su ispaljena tri metka, a ne zna se koji mu je naneo smrtonosne povrede.

Prema prvim informacijama razbojnik koji je upucan poznat je od ranije policiji po različitim krivičnim delima. 

- Kod ubijenog razbojnika je pronađena lična karta sa identitetom osobe M. M. i pištolj sa šest metaka, kao i novac koji je opljačkao oko 4.000 dinara. Zanimljivo je da su serisjki brojevi na pištolju izbrušeni. Inače, ukoliko je zaista reč o osobi koja je navedena u dokumentima koja su pronađena kod ubijenog razbojnika, reč je o osbi koja ima deblji kriminalni dosije. Između ostalog u dosijeu ima ubistvo, razbojništvo, nelegalni posed oružja - kaže sagovornik i dodaje da je kod njega pronađen pištolj M 70.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading