SILOVAO, DROGIRAO DEVOJKU I DRŽAO JE ZAKLJUČANU! Uhapšen muškarac iz Prizrena!

Autor:

Hronika

11.01.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je policijsko zadržavanje.

SILOVAO, DROGIRAO DEVOJKU I DRŽAO JE ZAKLJUČANU! Uhapšen muškarac iz Prizrena!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

M. A. iz Prizrena zadržan je u utorak uveče zbog krivičnog dela silovanje.

On se sumnjiči da je u više navrata od novembra 2022. godine silovao oštećenu S.P. u Subotici i Bačkoj Palanci.

- Potom su u decembru otišli Prizren, u kuću osumnjičenog gde ju u više navrata navrata silivao, tukao, davao skank, kokain, kako bi oštećena "proveravala kvalitet robe".Ona je pokušavala da pobegne, ali ju je osumnjičeni sustizao i vraćao u svoju kući i držao ju je zaključanu - kaže upućen izvor za Republiku.

Za vreme dok je boravila na području Kosova i Metohije, osumnjičeni je odvodio u Prištinu gde je dobijao novac kako bi radla u striptiz baru, gde su joj davali opojnu drogu, nakon čega bi je osumnjičeni silovao.

Tokom jučerašnjeg dana vozilom M.A. i S.P. došli su u Beograd kako bi se on sastao sa poznanikom, a potom je otišao dalje kako bi preuzeo novac od prodatog stana, što je devojka iskoristila da traži da je odvode do njene škole kako bi preuzela svoje papire, gde je sve ispričala direktoru koji ju je odveo u policiju.

Osumnjičeni M.A. je za to vreme zvao i pretio joj ubistvom. Zatečen je na teritoriji Nove Pazove gde je po nalogu Višeg javnog tužilaštva Novi Sad uhapšen i zadržan.

Tužilaštvo je naložilo da se devojka odvedene na lekarski i ginekološki pregled, da se utvrdi vreme na lokacijama koje navodi, kao i da se pribave snimci sa video nadzora i da se osumnjičenom oduzme mobilni telefon. Takođe, naređeno je da se nabave listinzi i lokacije, da mu se oduzme donji veš, a zatražen je i pretres njegovog vozila i test na drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading