RASPITIVAO SE DA LI IMA KAMERA! Novi detalji o nestanku Ane Volš: Oglasio se stanodavac!

Autor:

Hronika

10.01.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš se raspitivao kod stanodavca da li ima postavljene kamere za video-nadzor.

RASPITIVAO SE DA LI IMA KAMERA! Novi detalji o nestanku Ane Volš: Oglasio se stanodavac!

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

Muž nestale žene iz Masačusetsa Ane Volš je navodno pitao svog stanodavca da li ima postavljene nadzorne kamere, tvrde novi izveštaji. Brajan Volš se navodno čudno ponašao nakon što je Ana nestala, javljaju američki mediji.

Kako izveštava američki kanal 25news, oglasio se stanodavac koji izdaje kuću porodici Volš. Rekao je ga je u četvrtak telefonom pozvao Brajan i obavestio ga da je Ana nestala. Brajan je takođe navodno postavio pitanje vlasniku kuće da li ima kamere za video-nadzor na bilo kojoj od svojih zgrada.

Podsetimo, potraga za nestalom majkom troje dece Anom Volš prebačena je sa južne obale na severnu obalu nakon što se njen muž pojavio na sudu. Istražitelji su rekli da su krv i oštećeni nož sa krvlju pronađeni u kući bračnog para. Tužioci takođe navode da je njen suprug kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara pre nego što je njen nestanak prijavljen vlastima.

On je, takođe, guglao na Internetu "kako se rešiti tela od 50 kg" i "kako raskomadati telo".

Američki mediji objavili su i snimak na kojem se čuje kako Brajan navodno kontaktira prijateljicu nakon što je Ana Volš nestala.

- Dobar dan, ovde Brajan Volš. Nadam se da sve ide kako treba. Samo zovem, u suštini, sve koje mogu da dobijem. Ana mi se nije javila nekoliko dana. Ako znaš nekoga ko je bio u kontaktu s njom, da znaš, pokušavam sve da pozovem. Žao mi je što te uznemiravam, siguran sam da je sve u redu - rekao je Brajan u glasovnoj poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading