OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE U KOJOJ JE DEVOJČICA POPILA ASEPSOL: Završila je kontrolni i izašla, drugari su primetili da nešto nije kako treba! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.P. (16) pokušala je da izvrši samoubistvo popivši asepsol i sredstvo za čišćenje.

OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE U KOJOJ JE DEVOJČICA POPILA ASEPSOL: Završila je kontrolni i izašla, drugari su primetili da nešto nije kako treba! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Direktor Prve ekonomske škole Milibor Saković objasnio je za Republiku šta se desilo kobne večeri kada je učenica ove škole pokušala sebi da oduzme život.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milibor Saković

- Oko 21.30 sam dobio poziv od policije i obaveštenje šta se desilo. Devojčica je završila kontrolni na sedmom času i izašla napolje, a njeni drugari su primetili neko crvenilo kod nje i nervozu, ali su mislili da je zbog testa. Onda su je ostali drugari sreli na stepenicama škole i videli da joj nije dobro, pa su pozvali Hitnu pomoć koja ju je odvezla na VMA. Njen otac mi se javio i jutros i rekao da je ona dobro. Ne možemo da iznosimo privatne detalje o njoj. Istraga će utvrditi šta se tačno desilo, odnosno gde je popila tu tečnost, da li u toaletu ili na stepenicama, gde su je sreli drugari - rekao nam je Saković.

Direktor je naglasio da je najbitnije da je devojčica dobro i posebno je pohvalio njene drugarice koje su na vreme primetile da joj treba lekarska pomoć.

- Uključen je i Centar za socijalni rad, i nadamo se da će se naša učenica što pre vratiti na nastavu, a mi smo već počeli da smišljamo kako ćemo joj pomoći da se oporavi od svega - istakao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading