SAD IM NIŠTA NIJE SMEŠNO! Nasilnice IZ STARAČKOG DOMA izašle pred sud! Pokunjene, sa lisicima na rukama gledaju u pod! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.11.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri radnice u Domu za stare u Peći uhapšene su danas zbog sumnje da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom štićenicom ovog doma.

SAD IM NIŠTA NIJE SMEŠNO! Nasilnice  IZ STARAČKOG DOMA izašle pred sud! Pokunjene, sa lisicima na rukama gledaju u pod! (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Video snimak kako ih izvode sa lisicama na rukama pojavio se na TikToku, a u pitanju su dve osobe koje su snimale nemili događaj i ona koja je izvršila nasilje.

 

Snimak nasilja koji je pre 2 dana objavljen na društvenim mrežama i u medijima, navodno se desio u centru za brigu o starima „Orenda u Peći“.

 

Ovaj slučaj izazvao je burnu reakciju javnosti.

Podsetimo, komora medicinskih sestara Кosova donela je odluku da oduzme licencu i izbriše zdravstvene radnike iz registra Кomore za medicinske sestre Auronu Pelaj, Giltijanu Neziri, Altinu Redžepi i Remzije Кući - Gaši, osumnjičene da su tukle staricu u domu za stare "Orenda" u Peći.

Republika

Foto: TikTok/Printscreen

Hapšenje u Peći

 

Iz Кomore medicinskih sestara saopštavaju da je odluka doneta na hitnom sastanku sa tužiocem, etičkim savetom i predsednikom OIК-a.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

04.11.2022 04:24

Poremećena ciganka, katastrofa, ludi, bolesni, patologija... Jadna ona deca sa ovakvim rodjacima, mada ko zna kakve gene su i oni jadni nasledili, plus ovakav život odmalena... U Dom za stalno njih, a ove monstrume sve pohapsiti!