POLJUBAC U ČELO I ZAGRLJAJ: Ćerka izvela iz Doma za penzionere baku koju su pretukli u Peći (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.11.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nema više batina za baku, navodi se ispod snimka koji se masovno deli na društvenim mrežama.

POLJUBAC U ČELO I ZAGRLJAJ: Ćerka izvela iz Doma za penzionere baku koju su pretukli u Peći (VIDEO)

Foto: kragujevcani.rs/Instagram printscreen

Poljubac u glavu, jak zagrljaj i topla poznata ruka koja pomaže, nakon užasnog nasilja kroz koje je prošla. Baka koju je medicinska sestra pretukla u Domu za penzionere u Peći nakon ovog incidenta napustila je Dom u pratnji ćerke.

Snimak na kome se vidi kako brižljivo ćerka grli i ljubi baku u glavu i pomaže joj da polako dođe do kola, podeljen je na Instagram stranici Kragujevčani.rs, a nedugo nakon toga postao je viralan.

- Duša draga

- Niste je trebali ni davat u starački nadam se da će ta sestra dobiti kaznu i svima ubuduće da bude na pameti ova baka

- Šta će biti sa njima sotonama 

Samo su neki od komentara, koji su osvanuli na pomenitoj stranici ispod objave videa, na kome se nalaze ćerka i pretučena baka.

Podsetimo, ćerka starice Žaneta Nura koja je fizički zlostavljana u domu za stare u Peći, u emotivnoj izjavi, rekla je da je šokirana nasiljem koje je doživela njena majka.

Nura je navela da je svoju majku posećivala jednom ili dva puta nedeljno, a da je pre četiri dana, tokom posete domu za stare, primetila znake nasilja na njenom licu, ali joj je bilo neverovatno da poveruje da to potiče od radnika Doma.

Posećivala sam je barem jednom ili dva puta nedeljno, a pre četiri-pet dana videla sam tragove nasilja na licu, ali nisam mogla da poverujem da bi u takvom domu to moglo da dođe od radnika. Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima - izjavila je nakon incidenta.

Nura je istakla kako je veoma potrešena zbog nasilja koje je sprovedeno nad njenom majkom:

- Primeniti nasilje nad sedamdesetogodišnjom ženom... Tri sestre, jedna joj je držala ruke, dok su joj se druge smejale - to je kraj sveta. Veoma sam potresena.

Ćerka zlostavljane žene kaže da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi pravda bila zadovoljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading