ZLATNIH 40 SLOT IGRAČA DOBIJA 500.000 RSD U ADMIRALBET-U!

Autor:

Sport

03.11.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne propustite da se uključite u „Zlatni Mix Turnir“ gde vaši omiljeni zlatni slotovi donose nagrade u ukupnom iznosu od 500.000 RSD.

ZLATNIH 40 SLOT IGRAČA DOBIJA 500.000 RSD U ADMIRALBET-U!

Foto: AdmiralBet

Promo

AdmiralBet je potresla prava zlatna groznica i donela „Zlatni Mix Turnir“ sa ukupnim nagradnim fondom od 500.000 dinara. Pred vama je velika potraga za zlatom koju nikako ne treba da propustite, jer najboljih 40 slot igrača dobijaju izuzetno vredne nagrade.

Republika

Foto: AdmiralBet

 

U pronalasku pravog rudnika zlata pomoći će vam vaši omiljeni „zlatni slotovi“ najboljih provajdera: Greentube, Fazi, Amusnet Interactive, Pragmatic Play, Synot, Microgaming, Playson, CT Interactive i IsoftBet.

AdmiraBet je specijalno za ovaj turnir izdvojio 50 zlatnih slot igara, među kojima su i neke od najpopularnijih igara poput Book of Luxor Double, Golden Crown, Flaming Hot, Gold Party kao i nova zlatna verzija Book of Ra slota, koja će vam se zasigurno dopasti jer najnovija Cash Connection Golden Book of Ra igra dolazi sa velikim džek-potovima i sjajnom Lock&Spin funkcijom.

Na vama je samo da se narednih 7 dana uključite u ovu zlatnu potragu, zavrtite vaše omiljene slotove i osvojite neku od vrednih nagrada.

Sa svim pravilima turnira, koji će trajati do 08. novembra, upoznajte se na AdmiralBet sajtu na linku ovde.

Ukoliko do sada niste imali prilike da okušate sreću u AdmiralBet-u, možete da se registrujete i verifikujete vaš nalog ovde i čeka vas bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

I to nije sve! Nakon prvog tu je i drugi bonus – uz prvi depozit u AdmiralBet-u, svi igrači dobijaju do 40.000 dinara sport i slot bonusa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading