PRINC HARI ZNA SVE O ZVEZDI: Čuvao je svetske face, a sada otkrio NEPOZNATU ANEGDOTU o Britancu!

Autor:

Sport

03.11.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće crveno-beli veliku podršku u Monaku.

PRINC HARI ZNA SVE O ZVEZDI: Čuvao je svetske face, a sada otkrio NEPOZNATU ANEGDOTU o Britancu!

Foto: Privatna arhiva

Goran Dželatović

Crvena zvezda igra večeras od 18:45 meč šestog kola Lige Evrope, a protivnik je ekipa Monaka.

Da bi ostali u igri za prolaz dalje, crveno-beli moraju da savladaju favorizovanog domaćina na stadionu "Luj Drugi". U tome može da im pomogne podrška navijača, koju će Zvezda nesumnjivo imati.

Jedan od onih koji će večeras biti uz izabranike Miloša Milojevića je i Goran Dželatović, zvani Ajkula, jedan od najpoznatijih svetskih telohranitelja.

- Jedini sam čuvao nekoga iz kraljevske porodice, to je bio princ Hari. Imam čak i slike i snimke - započeo je priču Dželatović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dželatović je jedan od najpoznatijih telohranitelja

Zbog Zvezde je proputovao pola Evrope, a istakao je koja su mu gostovanja posebno ostala u sećanju.

- Bolje me pitaj gde nisam sve bio. Bari je stara priča, o tome više ne treba pričati, to je nešto sto ostaje za ceo život. Svidelo mi se u Minhenu, nadjačali smo Nemce, bili su u šoku. Nas je bilo 300 do 500, a delovalo je kao da se igra na "Marakani". Zatim Liverpul i Totenhem, na nasreću smo izgubili te utakmice, ali ja sam navijač Arsenala zbog Pižona, pa sam išao da nerviram njihove navijače.

Ističe i da je princu Hariju pričao o uspesima crveno-belih.

- Princ Hari zna da smo bili šampioni Evrope 1991. godine. Video je moju tetovažu na ruci, primetio je da mi Srbi imamo puno svetaca. Pričali smo o Zvezdi i njenim uspesima, ali i košarci, zna dosta toga o sportu - ističe Dželatović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tetovaže na ruci Gorana Dželatovića

Očekuje pobedu u večerašnjem meču.

- Očekujem tri boda. Nije Monako kao ranije, gledao sam ih pre tri dana, pa očekujem da ćemo ih dobiti. I to vrlo lako - samouveren je srpski telohranitelj.

Za kraj, za sebe kaže da je on samo jedna obična ličnost.

- Ja sam jedna obična ličnost, koja živi u Londonu, koja čuva poznate i ne toliko poznate ličnosti po svetu. Gledam da budem prijaten, da se ne ističem puno - zaključuje Goran Dželatović, koji je takođe dodao da ljubav prema Zvezdi potiče još iz mlađih dana.

Meč u Kneževini je na programu u 18:45, a Crvenu zvezdu samo pobeda ostavlja u igri za prolaz dalje. Ukoliko bude nerešeno, crveno-bele samo poraz Trabzona vodi dalje, ali u Ligu konferencija. Poraz ostavlja Zvezdu bez proleća u Evropi.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading