"VEČITI" U BORBI ZA EVROPSKO PROLEĆE: Gde možete gledati mečeve Zvezde i Partizana?

Autor:

Sport

03.11.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju Monaku, dok će tim iz Humske dočekati Slovacko.

"VEČITI" U BORBI ZA EVROPSKO PROLEĆE: Gde možete gledati mečeve Zvezde i Partizana?

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana bore se za evropsko proleće.

Četa Miloša Milojevića moraće do pobede protiv Monaka u gostima (četvrtak, 18.45) kako bi prezimila u Ligi Evrope, dok će tim Gordana Petrića pokušati da ostane neporažen protiv češkog tima Slovacko u Humskoj i na taj način plasira se dalje u Ligi konferencija (četvrtak, 21.00).

Partizan će u ovaj meč ući bez pomoći navijača zbog kazne UEFA, pa će se u Humskoj naći samo deca iz škola fudbala širom Srbije. Zvezda će imati podršku Delija u Monte Karlu, ali gde će oni koji ne budu na stadionu moći da prate meč?

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Cela Srbija može da se raduje jer će utakmice Monako - Crvena zvezda, odnosno Partizan - Slovacko, prenositi dve televizije! Direktne prenose obezbedili su RTS na njihovom prvom programu, kao i Arena Sport na programu Premium 1.

Miloš Milojević je pred meč protiv Monaka održao konferenciju za medije na kojoj je, između ostalog, rekao da mu je ovo najveća utakmica u karijeri:

- Jeste najveća utakmica u dosadašnjem toku karijere, ali da ne ostane na tome. Zvdzda uvek ide na pobedu. Da dobijemo utakmicu i kontrolišemo je od pocetka. Nadam se da možemo, ali zavisi i od snage protivnika.

Gordan Petrić je, takođe, pričao za medije i istakao je da bi pružio šansu mladim fudbalerima da su crno-beli obezbedili plasman dalje:

- Da smo obezbedili, sigurno bi igrali svi mladi igrači, da li bili prvi ili drugi, bio sam spreman da sutra pustim sve mlade da igraju. Da li će sutra kalkulisati zbog nerešenog ili tri boda - izašli smo iz tog filma. Igraćemo kako možemo i siguran sam da će igrači pružiti maksimum. Nekad te protivnik natera da se braniš, ali naša ideja neće biti da se branimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading