40.000 RSD bonusa dobrodošlice u AdmiralBet-u!

Autor:

Sport

09.10.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz prvi depozit u AdmiralBet-u, svi igrači dobijaju do 40.000 RSD Slot i Sport Bonusa.

40.000 RSD bonusa dobrodošlice u AdmiralBet-u!

Foto: AdmiralBet

Promo

Prava je sreća kada znate da niste sami, pogotovo na početku nečega novog. Uz AdmiralBet je sve mnogo lakše, jer vam već na samom startu donosi specijalan bonus dobrodošlice koji uvećava vaš prvi depozit čak 3 puta!

Foto: Promo

Veliki bonus dobrodošlice

Nakon registracije na sajtu i uplate prvog depozita, prvo vas čeka 100% freebeta na sportsko klađenje a zatim i 100% bonusa na online slot igre u AdmiralBet-u, a sve zajedno vas dovodi do iznosa od čak 40.000 dinara!

Bilo da ste zaljubljenik u slotove ili sportsko klađenje, ili pak prosto želite da isprobate sreću po prvi put u životu, AdmiralBet vas časti troduplim bonusom dobrodošlice u vidu promocije „100 na 100“.

Jednim klikom zakoračite u svet zagarantovane zabave, gde vas čeka sve na jednom mestu. Za sve one kojima dan ne može da prođe „bez da odigraju tiket“, tu je bogata ponuda sportskih igara i uvek odličnih kvota za klađenje. Dok, sve ljubitelje popularnih slotova čeka pregršt originalnih igara sa najrazličitijim temama koje su podržane i unapređene izvanrednim grafikama najboljih gejming provajdera u svetu.

Pored velikog izbora bonusa za sve nove i postojeće korisnike, AdmiralBet odlikuju i raznovrsne promocije među kojima je trenutno „Oktobarski Slot Festival“, gde vas baš svakog dana u oktobru čeka prava festivalska euforija i nagrade sa ukupnim fondom od 4.000.000 dinara.

U AdmiralBet ste uvek 100% dobrodošli!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading