Specijalno u AdmiralBet-u – 20% Slot bonusa na PaySpot uplatu

Autor:

Sport

15.09.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo u septembru – dopuna naloga na najbližem PaySpot uplatnom mestu donosi vam sjajan bonus za slotove

Specijalno u AdmiralBet-u – 20% Slot bonusa na PaySpot uplatu

Foto: Aleksandar Đoković

Admiral Bet

Dobre navike ne treba menjati, posebno ne kada imate prijatelje koji su tu da vam daju apsolutnu podršku. Pa tako, AdmiralBet misli i na sve one igrače koji, godinama unazad, uvek pre biraju da prošetaju do svog najbližeg uplatnog mesta i pripremio im je sjajno iznenađenje u vidu bonusa!

Republika

Foto: Aleksandar Đoković

 

Zato, već sledeći izlazak iz kuće iskoristite da prošetate i do vašeg najbližeg PaySpot lokala jer vas tamo čeka 20% Slot bonusa!

Republika

Foto: Aleksandar Đoković

 

Ukoliko, na vaš AdmiralBet nalog, uplatite depozit na nekom od PaySpot uplatnih mesta, automatski ostvarujete pravo na neverovatan Slot Bonus! Dakle, za svaku dopunu naloga na bilo kojoj od preko 400 PaySpot lokacija stiže vam 20% Bonusa koji možete iskoristiti za ludu zabavu na vašim omiljenim slotovima.

Republika

Foto: Aleksandar Đoković

 

Ne propustite ovu priliku da zgrabite vaš bonus i uživate u neodoljivim Slot igrama najinovativnijih gejming provajdera - od voćkica i dijamanata do različitih istorijskih perioda. Među novijim igrama izdvaja se „Down the Rails“ slot, inspirisan britanskom istorijom i ličnostima kao što su Čerčil i Šekspir.

Republika

Foto: Aleksandar Đoković

 

Sa svim pravilima ove aktivnosti, koja će trajati do kraja septembra, upoznajte se na sajtu AdmiraBet.rs.

Republika

Foto: Aleksandar Đoković

 

Tamo možete pronaći i dosta novih turnira i promo aktivnosti među kojima su tokom septembra aktuelne: "Vikend Slot Zabave", "Synot četvrtak" i "Cashback" igra nedelje, koje igračima donose bogat nagradni fond u vidu keša i besplatnih spinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading