PREMINUO MARKO KOME SU PROBUŠILI CREVA U BOLNICI U ĆUPRIJI! Otišao na pregled, pa dobio teške povrede unutrašnjih organa!

Autor:

Hronika

29.10.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao na pregled u Opštu bolnicu u Ćupriji.

PREMINUO MARKO KOME SU PROBUŠILI CREVA U BOLNICI U ĆUPRIJI! Otišao na pregled, pa dobio teške povrede unutrašnjih organa!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Marko Stojanović (30) iz Svilajnca, koji je posle komplikacija u Opštoj bolnici u Ćupriji, prebačen u Kragujevac, a potom i na Urgentno odeljenje novog Kliničkog centra u Beogradu, noćas je podlegao povredama.

- Marko je u ponedeljak otišao na kolonoskopiju, jer se već duže vreme žali na nadutost stomaka. Pregled je urađen u Opštoj bolnici u Ćupriji. Kako smo saznali, tokom kolonoskopije probušeno mu je debelo i tanko crevo - ispričala nam je ranije njegova supruga Nikolina Antić.

Ona je za "Novosti" potvrdila tužnu vest da je njen suprug noćas preminuo.

Nisu mogli da ga probude iz anestezije

- Hitno je prebačen u hiruršku salu. Kada se operacija završila, Marka nisu mogli da probude iz anestezije, uradili su skener, pa su ga poslali u Kragujevac. Rekli su nam da to nije ništa strašno i da ga prebacuju u Kragujevac, jer su tamo bolji stručnjaci. Marko je tada bio u veštačkoj komi, jer, kako su nam objasnili, da je budan trpeo bi nesnosne bolove - ispričala je ranije njegova supruga za Novosti.

Prema njenim rečima, Marko je ubrzo prebačen na Urgentno odeljenje Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu, gde su mu, kaže Nikolina, drenirali pluća, kako bi iz njih izbacili vazduh. Navodi da je tada dobila informaciju da Marko ima tri otekline na vratu, ali da niko ne zna kako su one nastale. Kaže da su joj rekli da mu je povređen jednjak, najverovatnije od tubusa i da mu je oštećeno plućno krilo.

- Nisam lekar i ništa ne mogu da tvrdim, ali tako su nam rekli u kragujevačkoj bolnici - istakla je.

- Sve su nam saopštili usmeno, nismo dobili ništa pismeno, jer je sva dokumentacija sa Markom otišla za Beograd. Marko je u kragujevačkoj bolnici samo prenoćio, a u Beograd je prebačen zato što su nam lekari naglasili da ne žele da se igraju mladim životom i da ga šalju za Beograd, jer su tamo stručniji lekari - dodaje Nikolina.

U Opštoj bolnici u Ćupriji potvrđeno je za da će biti utvrđeni svi detalji ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

29.10.2022 13:26

Drago dete neka te andjeli čuvaju a porodici iskreno saučešće!