DRAMATIČNE SCENE U ČAČANSKOJ BOLNICI: Povređeni stižu, lekari brzo zbrinjavaju pacijente! (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.10.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko kola Hitne pomoći dovezlo je Opštu bolnicu u Čačak povređene koji su izvučeni iz Zapadne Morave.

DRAMATIČNE SCENE U ČAČANSKOJ BOLNICI: Povređeni stižu, lekari brzo zbrinjavaju pacijente! (VIDEO)

Foto: RINA

Veliki broj zdravstvenih radnika u Opštoj bolnici u Čačku dočekalo je nekoliko vozila Hitne pomoći, koji su dovezli povređene ljude, koji su pali u Zapadnu Moravu, kada je viseći most preko kog su prelazili pukao i survao se u reku.

Više od 80 lekara i medicinskih sestara sa svih odeljenja ove bolnice je mobilisano i usmereno da se pobrine za pacijente od kojih je čak troje u teškom zdravstvenom stanju.

Povređene su iznosili u kolicima, okruženi sa po nekoliko medicinskih sestara i lekara, svaki od povređenih uveden je u čačansku bolnicu, gde mu se trenutno ukazuje neophodna zdravstvena nega.

Dve osobe su poginule, a troje je teško povređenih, sedam lakše, među kojima je i mladić od 19 godina.

- U Opštoj bolnici u Čačku trenutno je na lečenju deset osoba, tri osobe imaju teže telesne povrede, jedna žena će biti prebačena na odeljenje intenzivne nege, dok sedam osoba ima lakše telesne povrede. U pitanju su osobe srednje životne dobi, samo je jedno lice mlađe, mladić od 19 godina - izjavio dr primarijus Ivan Kostić.

Lica sa lakšim telesnim povredama biće zadržana na opservaciji 24 sata, a biće otpuštena na kućno lečenje.

Putnici su iz Zvornika iz Republike Srpske, a uputili su se na hodočašće u manastir Đunis. Želeli su da naprave pauzu i obiću manastire u Ovačar Banji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading