SILOVAO ĆERKICU SVOG GAZDE PA GA POSLE GRLIO I LJUBIO! Manijaku iz Belotića potvrđena maksimalna kazna!

Autor:

Hronika

28.10.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Ć, otac devojčice, ispričao je ranije da ga je manijak posle gnusnog čina grlio i ljubio.

SILOVAO ĆERKICU SVOG GAZDE PA GA POSLE GRLIO I LJUBIO! Manijaku iz Belotića potvrđena maksimalna kazna!

Foto: facebook.com/printscreen

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu kojom je Aleksandar Isaković (38) zvani Mačak iz Belotića oglašen krivim zbog obljube deteta. Isaković je presudom veća Višeg suda u Šapcu, kojim je predsedavala sudija Nevena Lazic-Ilić osuđen na maksimalnih 12 godina zatvora.

Jezivi slučaj dogodio se prošle godine na jednoj proslavi. Isaković je u blizini svečane sale napao ćerku (12) čoveka kod kojeg je bio zaposlen, a potom se vratio na proslavu i veselio!

Vladan Ć, otac devojčice ispričao je ranije da ga je manijak posle gnusnog čina grlio i ljubio. Vladan je naveo da je Aleksandar izveo devojčicu sa slavlja i nakon zlostavljanja vratio u salu gde su slavili punoletstvo rođake, zatim seo za sto kod njega i nastavio da peva.

- Sedeo je sa nama celo veče i veselio se. Onda je u jednom trenutku nestao i ja sam čak išao da ga tražim. Posle smo saznali da je krenuo sa mojom ćerkom i njena dva druga, navodno, u šetnju. Na putu su sreli još neku decu, pa su ta dva drugara moje ćerke ostala sa njima. Moja ćerka je ostala sa njim i onda je u blizini zalajao pas. Aleksandar je ščepao i govorio joj: “Jao, ne boj se, ja ću te sačuvati”. Odveo je na nekih 50-ak ili 100 metara od sale. Onda je počeo da je ljubi, grli… O tom ne mogu da vam pričam, nemam snage - rekao je tada otac nesrećne devojčice.

Advokatica Biljana Borovčanin koja je zastupala porodicu žrtve rekla je nakon presude da je Iskaović na izrečenu presudu odreagovao mirno kao da mu je saopštena bilo koja druga obična vest, kao da je očekivao ovakav ishod.

- Delimično je zadovoljena pravda u smislu zakona i zakonskog maksimuma. To, svakako, ne može nadomestiti duševnu bol i teško stanje maloletnog deteta u kom se ona nalazi, imajući u vidu da je tada imala samo 12 godina - rekla je Biljana Borovčanin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading